Má azt se tudom merre, hány méter, hogy egyáltálán motorozni akarok v se. lehet h nehezebb ezt megtanulni mind csinálni! Deaz biztos , hogy reggel felkelek és a Babyvel megyünk együtt melóba! A többit a sorsra bízom!
ez teljesen felesleges. és nem is értem. a topik azért van h az összejött társaság (köztük te is) beszélgessen motorokról és minden másról. megy a hülyülés de ez oda-vissza igaz... attól h én nő vagyok még mehet a heccelés ugyanúgy. a komoly dolgok úgysem nyilvános fórumra valók. úgyh sztem ne ez legyen a végszó...
Úgy gondolom nekem kell fejet hajtani a klán elött! Nagyon jó emberek vagytok ismerve és ismeretlenül is, de ha ebben 1edül maradtam akkor inkább nekem van curikk! kösszi mindent amit kaptam (nem keveset) vigyázzatok magatokra! No sértődés no harag no para! Biztos,hogy találkozunk még, de valoszinüleg csak egymással szembe az úton! Sziasztok!
nem castrol van nekem most benne a repsolra azt mondta használtam mikor leengedik olyan mint a víz... én nem értek ezekhez a dolgokhoz mindenkinek elhiszek mindent ha elég okos fejet vág hozzá
Sziasztok GSR 600ok