Hááát ja!
Ba----meg! Másnapos vagyok, pedig nem akartam. Este bor és pálinka fesztiváloztunk!
Gurulok én is de csak a kötelező családi megjelenésekre lesz időm elmenni! Este meg Kiskunhalason van jelenésem, de oda kocsival kell mennem! A "főnök" megmondta!
Hahó mindenki! Kellemes húsvétot, egyetek igyatok jó sokat! Vigyázzatok magatokra! Gyerek meg van gyógyulva, úgyhogy go Bogáncs 3 nap pihi ! Csá kedden
Tomassaa Dr.!
Semmi baj, de azért engem lenyűgözött a komáromi "Monostori" erőd. Azt hiszem, hogy el kéne menni és megnézni nektek is.
Ha valamikor egy egynapos túrát tudnánk csinálni, akkor még két dologgal összekötve,- Neszmély Borgazdaság és egy vőlgy - nevét nem tudom, de odatalálok - lehetne hosszút gurulni!
Fasza lehetett!
Oldklu!
Ne tessék árulkodni, (tudod nem lesz piros tojás a csajoktól) kicsit elbaszarintottam az időt délelőtt! Azért bánom, hogy kimaradt!
Ellenben egy ku......va jó kerékpározás lett belőle a városban, szabadtéri kocsmáról-kocsmára!
Jó Estét és Sok Nyulat Mindenkinek!
317! KM.
Reggel Komárom, Monostori erőd! Klasz volt, ez a CCCP legnagyobb középeurópai lőszerraktára volt 1998-ig!
12.000 vagon cuccot vittek ki, amikor elmentek. Aztán szlovákia, motoroskocsma, kaja ! Túlodalon végi Szlovák Gyagmatig, onnan a szokott úton haza!
Dr. Tomassa azt mondta, hogy gyön, 12,30-kor még gatyában táncolt odahaza!
A belsejét teljessen koppintottuk. A véget kicsit elkruta a szakim egyenessen jön a végén ki a csö, nem hajlitotta meg. Majd reparálom, és akkor küldök képet.
A sound az fenomenális lett.
Szép is! Mié csodálkozol? Csak új huzatot varrt vagy tud variálni az ember a szélességén is egy kis anyagpótlással?
Ba----meg! Másnapos vagyok, pedig nem akartam. Este bor és pálinka fesztiváloztunk!
Gurulok én is de csak a kötelező családi megjelenésekre lesz időm elmenni! Este meg Kiskunhalason van jelenésem, de oda kocsival kell mennem! A "főnök" megmondta!
Még nem, de ha valaki megvenné akkor megválnék tőlük. Mi van veled?
Minden ok?
Jársz már melózni a vassal?
Lecserélted a gumikat? Mit vettél helyette?
Oldkul! Bármikor! Nekem jó a jövő hét is a túrára!
Dixi: Mondjatok egy árat a gummára! Gondolom párban kell?!
Én lassan el is indulok,hogy időben rotyogjon a bogrács
és milyen árat tudunk kialkudni?
Semmi baj, de azért engem lenyűgözött a komáromi "Monostori" erőd. Azt hiszem, hogy el kéne menni és megnézni nektek is.
Ha valamikor egy egynapos túrát tudnánk csinálni, akkor még két dologgal összekötve,- Neszmély Borgazdaság és egy vőlgy - nevét nem tudom, de odatalálok - lehetne hosszút gurulni!
Van nekem is gummám! Bridgestone Battalax BT014-es gyári gumi.
2200 kilométert gurultak.
" Csak mondom" ha érdekel......
Oldklu!
Ne tessék árulkodni, (tudod nem lesz piros tojás a csajoktól) kicsit elbaszarintottam az időt délelőtt! Azért bánom, hogy kimaradt!
Ellenben egy ku......va jó kerékpározás lett belőle a városban, szabadtéri kocsmáról-kocsmára!
Ma remélem már gurulok megy jót!?
Kellemes bla-bla-bla!
valaki árult pár ezer km-t futott gumikat,meg van még?mert lehet érdekelne,persze korrekt áron
Bocs hogy nem olvasok vissza.talán így gyorsabb!
317! KM.
Reggel Komárom, Monostori erőd! Klasz volt, ez a CCCP legnagyobb középeurópai lőszerraktára volt 1998-ig!
12.000 vagon cuccot vittek ki, amikor elmentek. Aztán szlovákia, motoroskocsma, kaja ! Túlodalon végi Szlovák Gyagmatig, onnan a szokott úton haza!
Dr. Tomassa azt mondta, hogy gyön, 12,30-kor még gatyában táncolt odahaza!
A sound az fenomenális lett.
Király...!
Képet küldhetnél, hogy milyen lett belül...és készen fent,
Megvolt a mütét.
Király lett a Ginomura hangja! Köszönök mindent.
Ja tényleg nem volt egyszerü, föleg a szétbontása.