Jó reggelt ! Nem vagyok egy sértődős típus , ahhoz sok kell ! Valamit félreérthettél , olvasd el a 63465-ös hszt . Egyébként miattad kérdeztem rá a b-king-es pulcsira , nagyon szép lett , úgyhogy cigizzél le !
Valóban olcsóbb, mint a Hring. DE, a Hringet ne említsük egy lapon kakuccsal. Ég és föld.
Mert ha azt nézzük, hogy mit kapsz és mit nyújt a Hring, akkor meg még drága is kakucs.
De kezdésnek, gyakorolni jó kakucs....csak ne hasonlítsuk.
Légyszi, küld át a fotóját!
Megnézem és a jófejeknek lesz, hogy tuggyátok, egy csapathoz tartoztok!
Én 30 éve ezt csinálom, így könnyen beszélek, ez a szakmám.
Segíteni szeretnék. Ennyi.
Pulóver ügyben akit érint : 1: nem t-shirt ! 2: magamnak csináltattam , mert megtetszett a hayabusa-motorrad pulóver amit az üzletben viselnek az urak ! 3: nincs benne bizniszem , lefotóztam hátha kell valakinek innen ! 4: nem számított az ára , akartam egyet és kész ! 5: ezer forintokért oldalakat írtok hogy így meg úgy , itt meg ott , intézzétek gagyi pólóra legalább csak nekem van ilyen csodálatos fantasztikus minőségi pulcsim ! 6: kapoljátok be a kis faxomat irígy kutyák ! 7: akinek nem inge-pulóvere ne vegye magára , nehogy sértődés legyen belőle ! Na megyek dolgozni !
Szia Atix83 ! Én voltam a komámmal . Amiről beszélgettünk majdnem besikerült egy matizos kurvával ! Hungária körúton tekerés a kocsik között , matiz-anyu rámnéz de sávot vált-váltana rajtam keresztül / eszembe jutott a biztosító amit mondtál / , láblendítés matiz-ajtóba : már nem akar sávot váltani ! Bassza szájba a jó kurva anyját ! Ha akkora lennék mint te , nem ilyen kertitörpe , szájbalábalom a motorról biztos , csak nem ért addig a cipellőm . Vigyázz magadra te is !
Részletek:
2009.04.08.(szerda)08:00-13:00-ig Ha nem lesz hideg akkor megtartjuk az oktatást.Az oktatás tartalmaz elméleti és gyakorlati képzést. De főképp a gyakorlat lesz a fő cél. Nem az a cél, hogy Mindenkiből versenyző legyen hanem megfelelő RUTINT,TUDÁST szerezzünk a motorunk használatához.Ez évben tervben lesz HÁZIVERSENY.Csak az oktatáson résztvevők jelentkezhetnek. Kezdők ill haladok közt lesz megtartva.Haladó csoport csak akkor lesz, ha van rá igény.
Az oktatás ára 8.000.-ft/fő (tartalmazza a pályadíjat,oktatást)
Bővebb infó: 06203806360 www.tomtattoo.eu
MAX 15+1 FŐ! Ha nem férsz bele a 15+1 főbe akkor várlak a következő oktatáson!
Engem majd érdekelne Bkinges póló....
Baxxus,GrKrisz meg Nopara jó reggelt kívántatok,amikor még alig múlt éjfél....Kemény lehet mindig ilyenkor kelni.....
Mert ha azt nézzük, hogy mit kapsz és mit nyújt a Hring, akkor meg még drága is kakucs.
De kezdésnek, gyakorolni jó kakucs....csak ne hasonlítsuk.
Megnézem és a jófejeknek lesz, hogy tuggyátok, egy csapathoz tartoztok!
Én 30 éve ezt csinálom, így könnyen beszélek, ez a szakmám.
Segíteni szeretnék. Ennyi.
Ma összefutottam a nagykőrösin, benzinkuton egy GSR-essel+ egy GSXF 650 nel! Dumáltunk. KI volt?
Ott regisztrálni kell magad a pályázáshoz.
Tschüss!
KAKUCSRING (pályamotorozás oktatással)
Indulás: 2009-04-08 Indulási hely Budapest,Népliget Fradi pálya elötti "parkoló"
Érkezés: 2008-04-08 Úticél: Kakucsring
Megtett út: 150 Nehézségi fok: 3
Várható utazósebesség: 100 Túra típusa: Pályázás
Szervező: tomtattoo Túra azonosító: 2710
Részletek:
2009.04.08.(szerda)08:00-13:00-ig Ha nem lesz hideg akkor megtartjuk az oktatást.Az oktatás tartalmaz elméleti és gyakorlati képzést. De főképp a gyakorlat lesz a fő cél. Nem az a cél, hogy Mindenkiből versenyző legyen hanem megfelelő RUTINT,TUDÁST szerezzünk a motorunk használatához.Ez évben tervben lesz HÁZIVERSENY.Csak az oktatáson résztvevők jelentkezhetnek. Kezdők ill haladok közt lesz megtartva.Haladó csoport csak akkor lesz, ha van rá igény.
Az oktatás ára 8.000.-ft/fő (tartalmazza a pályadíjat,oktatást)
Bővebb infó: 06203806360 www.tomtattoo.eu
MAX 15+1 FŐ! Ha nem férsz bele a 15+1 főbe akkor várlak a következő oktatáson!
Vasárnap sajnos nekem már nem jó...
Hétfőn leszek legközelebb!
Inkább az egyenpoló gyártását vadd kézbe, a többit én elintézem, cca 1.000 Ft-ből! (Per darab!)
Szép álmokat Nektek is!
Oldklu
Szólj akit érdekel, azoknak!
Oldklu
Jövő héten gurigázhatok Veletek?
(Most a hétvégén egy cúnya néni valami welnes programot írt elő nekem.)