Heeee! Csak nektek csak itt csak most Asus A620-as pda 15ezerér..
Pulyának játszani, ovodában menőzni jaóó!
Szép állapot, tok, töltő, dokkoló, na ezek vannak! Ceruza memkártya nuku, enniyért lófasz a seggetekbe!
Angol win van rajta, tehát a purgyé még nyelvet is tud tanúúníí..
Na vegyétek oszt vigyétek, a tököm televan má mer kell egy plexi a bukóra! Adhattok többet is érte, ne legyetek má köcsögök..
Van egy Samsung U600-as mobiltelefonom eladó ha valakit érdekel! T-mobilos, minden tartozékával, dobozban, még garanciális, 2009.05.31.-ig! Ha valakit érdekel szóljon! Az ára:16.000.-
Hát ez elég drága szerintem, mivel nekem a 6000-es szervizem összesen 23100 Ft-ba került, ebbe benne volt az olajcsere, olajár (amit én vittem olajat - Fuchs silkolene race 15W-50) , olajszűrő - gyári, fékcsőcsere, bukógomba felszerelés, váltókar állítás.
A fékolajat meg a fékcső árát nem számolom bele, ezeket is vittem.
(Motul RBF 600, Galfer fékcső racing változat)
a kötelező szerviz nem azt jelenti hogy kötelező hozzájuk vinni !
ha neked úgy tetszik akkor viszed Bécsbe suzuki szervizbe, ha meg már nincs garancia rá akkor meg ahová csak akarod
A legjobbak árban!
Pulyának játszani, ovodában menőzni jaóó!
Szép állapot, tok, töltő, dokkoló, na ezek vannak! Ceruza memkártya nuku, enniyért lófasz a seggetekbe!
Angol win van rajta, tehát a purgyé még nyelvet is tud tanúúníí..
Na vegyétek oszt vigyétek, a tököm televan má mer kell egy plexi a bukóra! Adhattok többet is érte, ne legyetek má köcsögök..
Van egy Samsung U600-as mobiltelefonom eladó ha valakit érdekel! T-mobilos, minden tartozékával, dobozban, még garanciális, 2009.05.31.-ig! Ha valakit érdekel szóljon! Az ára:16.000.-
A fékolajat meg a fékcső árát nem számolom bele, ezeket is vittem.
(Motul RBF 600, Galfer fékcső racing változat)
ha neked úgy tetszik akkor viszed Bécsbe suzuki szervizbe, ha meg már nincs garancia rá akkor meg ahová csak akarod
igaz Gino