Én is megvagyok, csöppet hideg volt ma... És ahogy láttam Sipinek a kis tegnapi sérülés csak jót tett, nem kellett bevárni sehol!
Az indulás előtti pillanatok, ha jól számoltam 12 motor volt...
Miattam váratott meg Benneteket,én kérek elnézést.....
És nagy megtiszteltetés volt számomra,hogy személyesen találkozhattam pár fórumtársunkkal!
(a gyengébbek kedvéért lefordítom az előbbi mondatot:
Tök zsír volt hogy láthattam élőben a búrátokat gyökerek!
Hazajottem gondoltam megmozgatom kicsit a GSR-t is, de elfelejtettem, hogy mar tok halott az aksija, nem sikerult felolteni sem 2 hete, mikor probaltam. Ugyhogy vennem kell. Hany Ah-s kell bele? Es milyet erdemes venni?
Fndi fizetett?Vazze így megváratni minket csúnya dolog! Remélem az ülés jól szuperált!Jó volt újra 1ütt látni 7-8 Gsrt! Azért 1 picit lehetett volna melegebb!
Hy Team!
Nem tudja valaki hogy honnan tudnék beszerezni egy Uvex Jet 130 ra való víztiszta plexit?
A sógornőm bukója csak nagyon össze lett baxva és kéne rá egy másik.
Mentem! Írtam! Oldklu
ilyen gurulást sürübben kellene tartani
Jó vólt. Ha mentek, mennék!
Jó az öreg a háznál! (Gyufáért küldeni!)
Az indulás előtti pillanatok, ha jól számoltam 12 motor volt...
előre is köxi
És nagy megtiszteltetés volt számomra,hogy személyesen találkozhattam pár fórumtársunkkal!
(a gyengébbek kedvéért lefordítom az előbbi mondatot:
Tök zsír volt hogy láthattam élőben a búrátokat gyökerek!
Remek pogácsákat és forró teát kaptunk Fndi barátunktól fenn a fellegvár tövében.
Fndi fizetett?Vazze így megváratni minket csúnya dolog! Remélem az ülés jól szuperált!Jó volt újra 1ütt látni 7-8 Gsrt! Azért 1 picit lehetett volna melegebb!
Nem tudja valaki hogy honnan tudnék beszerezni egy Uvex Jet 130 ra való víztiszta plexit?
A sógornőm bukója csak nagyon össze lett baxva és kéne rá egy másik.