Üdv kellene egy kis segítség,feltettem egy bukócsövet de az olajszűrő és a bukócső között kb 1 cm távolság van kérdés ez elég, hogy ha ki kell cserélni az olajszűrőt, vagy mindig le kell venni a bukócsövet?
Sziasztok!
Végre itthon vagyok, mondta apu az üzenéseket, utólag is köszönöm! Képzeljétek 2 kg t lefogytam és ömm olyan vékony lett a lábam, mint egy 5 évesnek.
Á, nincs mitől félnem.....az NBH hivatalból jött, a belső ellenőrzés tavaly nézett meg amikor kocsit vettem, az APEHET meg azért várom, mert kifizettem tavaly a hitelemet a motorra meg a mostani vásárlás....
35 éves fa ablakok,ajtó ki,,,,zsír új műanyag be.....mit értetlenkedsz?kérsz egy pofont,hogy megértsed?vagy te most magadból indúltál ki?te ezt csinálnád mi?
KIbaszottúl nagy szókincsraktáram van,,,,vannak olyan szavak s amiket úgy sem értenétek,azért nem használom.....pl ugyikábogya............meg néha egy kép felér 1000szóval,szóval befogolhatod a pofcsidat hülye mobilos
És az elmúlt napokban szomorúan észleltem hogy verbálisan bántani merészelték páran a Macit ,meg a Kájt(vagy Őt nemis? )
Ők nyomják egymást rendesen(hála érte ),de szinte kizárólagos joguk van erre,másnak nem kellene beleböfögni ebbe,mert elrontja vele a műsort!
nopara:adj már egy msn elérhetöséget,beszélni akarok veled.Köszi
Végre itthon vagyok, mondta apu az üzenéseket, utólag is köszönöm! Képzeljétek 2 kg t lefogytam és ömm olyan vékony lett a lábam, mint egy 5 évesnek.
Megy az Apeh Az gecire meleg szervezet!
(és a "tépek" az csak max 55 kmh ra értendő,azt is egyenesen
Mikó gyüttök egy K.V.-ra genyók?
Ők nyomják egymást rendesen(hála érte ),de szinte kizárólagos joguk van erre,másnak nem kellene beleböfögni ebbe,mert elrontja vele a műsort!
Vakegerek,nem látjátok hogy a Káj kartárs csak felkészül a nyárra