HI Mindenki. A Svájci Nemz. Bank levitte az al.kam át 0.5%ről 0.25 re majd 0.12 re. 190 re erősődőtt a Huf/CHF. 0.25 ig olvastam a napi gazdaságban tegnap. Ma hajnalban jött az autóbiznyákolós haver és mondta,h a rádió nyomta a témát. Igaz a hír?
A neten nem találók semmit.
Hali Mackó! 12.45-kor a Gellért térnél az Egyetem előtt, a parkolóban. Aztán 13.00-kor a Szentendrei úton az ÖMV kútnál. A legelső kút a Flórián tértől kifelé a Szentendrein - Kb. ahol a Szigethez kell lemenni légvonalban. Megvan melyik? :)
Sipikém te is gyere! Bari jön. Jani még nem reagált.
Asszony,2 gyerek, + egy beteges édesanya,+egy lakás 6 milla hitellel. + a motor most 2milla a vége....kb.
És sorolhatnám. A pénzforrások meh 80% elapadnak lassan. Hiába megyek mint a barom. De ez most mindennapos állapot.
És inkább a motor vesszen mint a gyerköczeim rovására menjen valami
1037 Bp. Bojtár utca 33.
Hyundai
Bécsi úteól a két Shell kút között lekanyarodsz és az első nagy kereszteződés, sarkon.
Szentendrei felől kaszásnál jobbra be, lakótelepen át és fel a bojtár utcán a szalonig.
Remélem nem abban a cipőben motorozol, amiben a képeiden ülsz a motoron.
Árban kb. ugyanaz.
Ha rám hallgatsz, bukócsövet veszel rá.
Most megyek a kiállításra,és bukógombát akarok venni a vasra.milyet érdemes?és melyik jó hozzá?
olvastam hogy valaki már vett most csak elfelejtettem!
Konkrétan erről nem beszéltünk, de sietett valahova.
http://www.portfolio.hu/mellek...
A neten nem találók semmit.
Szerintem a Gellért térnél csatlakozom.
Sipikém te is gyere! Bari jön. Jani még nem reagált.
Dagadt (csak volt dagadt) répával megyünk gurulni, gyere hát.
És sorolhatnám. A pénzforrások meh 80% elapadnak lassan. Hiába megyek mint a barom. De ez most mindennapos állapot.
És inkább a motor vesszen mint a gyerköczeim rovására menjen valami
Hyundai
Bécsi úteól a két Shell kút között lekanyarodsz és az első nagy kereszteződés, sarkon.
Szentendrei felől kaszásnál jobbra be, lakótelepen át és fel a bojtár utcán a szalonig.