Amúgy feketét szerettem volna,de nem vala,és nem lehetett válogatni 1és fél gombócért.........de szeretem ezt a színt is,majd meglátod élőben milyen zsírkirályatomgammamolibdénszulfidoslézer! Tisztelettel várom akkor a kedves kollégát!
bekem is ez jutott az eszembe mikor ellvastam milyen böszmeséget ir ez a Paci......őőőő maci...de igazából hamar leesett hogy egy gyökér és nem tudja megfogalmazni sem diplomával a kezében,hogy mit is akar mondani......még jó hogy sokkal több agyam van mint neki és tudtam értelmezni ezt a kuszaságot amit ide firkantott
ki beszélt a kedves nejedről?nem látsz már a szégyentől mi?,,,fasszopó ne sértegess,hogy a nődtől akarok valamit,,,az rád jellemző,,,te nézgetted az Edina seggét mikor mögöttem jöttél a gsrrel,azt fékeztem azt majdnem belénk is jöttél...tanuk is voltak inen egy páran,,ne szépiccs,,igy volt? ? ?igy volt? ? ?
komolyan kérdezem,de többet nem kérdezem meg,,,kapsz,mert meg fogod érdemelni.....szóval,KÉKET akartál,mert emléxem hogy mondtad az elejénmikor befaszkodtad magad ide....tényleg,hoppáááá,beavatás lesz neked is...