Ja és párosítható egy másik pl GPS el,de másik sisakban lévővel már nem....de erre lessz PMR rádiós megoldás hamarosan,kivezetve az adógombot a a kezedhez,Alan mittudoménhányas,és akkor bárkivel tudsz csatlakozni...
leegyszerűsítettem a dolgot,nem kell hozzányúlni semmihez,automatikus hívásfogadás a telón,ha headset vagy kihangosító van csatlakoztatva,és ennyi,nem kell nyúlkálni.....
lehet vitatkozni hogy ez miért jó vagy miért nem jó,de ez van,és nekem ez megfelel.Persze jön a kérdés hogy1"Ha olyan hív akivel nem akarsz beszélni akkor mit csinálsz?2 meg ha faxolni akarsz akkor? 3.meg ha szkennelni akarsz és azt mailban elküldeni stb....
1: ha olyan hív akivel nem akarok dumcsit akkor hallgatok,Ő meg hallgatja a gyönyörű Zsozsimurahangot amíg meg nem unja....
és a többi kérdésre nem akarok válaszolni,mármint a 2 es meg 3 asra.....
Az is lehet hogy megmutatom ,és megcsinálod magadnak,nem bonyolult,szerintem minden zárt sisakba ok,nyitottba nem tudom,még nem próbiztam,én ha csinálok valamit,akkor először a sajátomat cincálom szét,nehogy más cuccát baxxam el....
Több variáció van:
1. veszünk egy új motort, megyünk vele 153 km-t és melegítjük 32°C-ig, majd megállít, gyújtás vissza és fénykép.
2. visszaállítjuk a meglévő km-et 153-ra, melegítjük 32°C-ig, majd megállít, gyújtás vissza és fénykép.
Simán lefűrészeli? Na nem,kissé annál bonyolultabb,de megcsinálja szívesen,ha kitavaszodik,és EZ NEM BIZNISZ! hanem csak,mert motoros az ember,és és és és mittudomén....kapcsojjákkikérem....
lehet vitatkozni hogy ez miért jó vagy miért nem jó,de ez van,és nekem ez megfelel.Persze jön a kérdés hogy1"Ha olyan hív akivel nem akarsz beszélni akkor mit csinálsz?2 meg ha faxolni akarsz akkor? 3.meg ha szkennelni akarsz és azt mailban elküldeni stb....
1: ha olyan hív akivel nem akarok dumcsit akkor hallgatok,Ő meg hallgatja a gyönyörű Zsozsimurahangot amíg meg nem unja....
és a többi kérdésre nem akarok válaszolni,mármint a 2 es meg 3 asra.....
Ti xérisz,poté tá iné étimos?
Problémamegoldó ZSENIK vannak itt!
1. veszünk egy új motort, megyünk vele 153 km-t és melegítjük 32°C-ig, majd megállít, gyújtás vissza és fénykép.
2. visszaállítjuk a meglévő km-et 153-ra, melegítjük 32°C-ig, majd megállít, gyújtás vissza és fénykép.
Egyéb kérdés?
Helyes észrevétel,és még a sorok között sem kellett olvasni,oda vagyon írva
úgy is tudja akinek szól, akinek meg nem inge annak gatyája