Régóta olvaslak már titeket,és sikerült tanulnom 1-2 dolgot tőletek,persze attól függetlenül vigyázok
de most senkit nem veszélyeztet a motorozás,mert ilyen időben nem nagyon lehet kihozni a vasakat vagy ti azért próbálkoztok?
Én ennek a cophunternek értelmes megnyilvánulását sosem olvastam. Állandóan csak a fika megy nála..Az ilyen regisztrációkat ki kéne törölni a picsába Ide értelmes emberek járnak többnyire társalogni, az ilyen sallang nem hiányzik senkinek..
Maci ki ez a névtelen , arctalan ... ? a múltkor megfigyeltem hogy akkor irogatott mindig mikor picit pikkeltél rám még mondtam is az asszonynak : ide figyelj te asszony , nem arra mén itt ki játék hogy a gyanú rámterelődgyőn
Sziasztok!újabb fővel gazdagodott a gsresek tábora!dec.elején én is átvehettem a saját vasamat!én még ujonc vagyok mint a motorozásba mint itt a fórumon,de remélem hamar megismerkedünk!A gép még bejáratós így vele is barátkozok csak jöhetne már a JÓ IDŐ!
Na jóccakát, elhúzok tisztálkodni.
de most senkit nem veszélyeztet a motorozás,mert ilyen időben nem nagyon lehet kihozni a vasakat vagy ti azért próbálkoztok?
és csak óvatosan a vassal,nagyot tud menni
Káj, a villák sérültek.
Az sok lé! (Így hamar össze lehetne rántani a BK ra valót...
Utálom a kibaszott telet Nem mehetek a motorommal!