ratyirendőr, te kis homár? Hát ki melegszik itt mindig? Lenyomozva? Menj orvoshoz, az talán kikezel a paranojádból kamugép. Leborítva? Tőled, te zsíros hobbibűnöző?
A fentiek természetesen ahogyan te is szoktad, csak vicc. Ha komolyan veszed a te bajod.
te ratyirendőr,mindenki tudja rajtad kívűl ,hogy csak hülyésedem...de csak tavaszig.....viszont neked azért nem szóltam hogy hülyülök,mert te úgy is lenyomozod ahogy mindenkit
Csak neked van életed,ami annyira mozgalmas,h 1 hónapja +van ez az időpont és pont 3 órával előtte beüt valami! Még szerencse,h az enyém ennyire nem bonyolult(a két törpe ellenére sem)!
De mint ahogy említettem nem lepődtem meg!
Na mind 1 mi ott leszünk!
hahóóóó,már tegnap este 6kor pesten voltam,se film,se lánckerék.....
...de sajnos nem megyek a Stexbe,mert kibaszottúl be van dagadva a bokám és a lépés is fájdalmas,még bottal is.. érezzétek jól magatokat,lélekben ott vagyunk
A fentiek természetesen ahogyan te is szoktad, csak vicc. Ha komolyan veszed a te bajod.
Te beszélsz? Inkább mesélj a BKING-edről
De mint ahogy említettem nem lepődtem meg!
Na mind 1 mi ott leszünk!
Mi fa.. van itt? 5-kor ottlenni!
Nekem is kétségessé vált a részvételem sajna.
nem gyalog kell jönnöd a stexbe! ülni meg csak tudsz
...de sajnos nem megyek a Stexbe,mert kibaszottúl be van dagadva a bokám és a lépés is fájdalmas,még bottal is.. érezzétek jól magatokat,lélekben ott vagyunk
tútógombóc nekem meg hotd el Bélától a filmet plíííz