Ja fel van bakolva ,beraktam 6.ikba és pörög alapjáraton! reggelre pont elég az üzemanyag!
Ugyan olyan munka eszköz mint a másik!Itt mész egy Füred,Veszprém,Almádi 3szöget és már benne is van egy százas!
MA részt vehetett a LacziPitykó a munkamenetemben és látta hogyan is zajlik ez!
Kellemes a hasznossal,ha már ez van.Te is igy csinálnád,ebben biztos vagyok.
Sajnos nem kapok a SUZUKItól semmi támogatást,hogy pörkölödik bele a kilóméter
Csak támogatni tudom FNDI barátom hozzászólását a szaros 53.000 kilométeremmel amit a GSRen töltöttem.
Hibátlan kis szerkezet,nagyon megbízható,könnyen kezelhető,élvezet vele minden másodperc és miliméter,jól manőverezéhetősége a tökéletesre hangolt futóműnek köszönhető,ami mellé még egy igen biztonságos fékrendszer társítottak a mérnökök.
A motor duruzsulása skrizofinitásra utal,melyet 11000es fordulaton szinte maga mögött hagyja a saját árnyékát.Pályázásra,utcai poroszkálásra,hosszú túrákra egyaránt ideális.
A fogyasztása is optimális,de ez a nyeregben lévő felhasználó mentalitásától is függ.
Egyszóval egy könnyen kezelhető méregzsákról van szó,amit kedvező ár mögött egy sokkal értékesebb és élvezetesebb élménydús dologról van szó,mint MOTOR,azaz GSR 600,több mint motor!
Abdul ,nekem jövő héten Szombaton csak délutáni órákban lenne megfelelő,mert délelött még dolgozom!
Arra gondoltam,hogy szépen oda mennénk 4körül és csapatossan kimegyünk a sírhoz,gyertyát gyújtunk néma tiszteletadás, majd Krisztiékhez vissza,kis beszélgetés után meg távozunk!
Jó estét!
1. Holnap akkor nem lesz Kakucs, hanem 15-én?
2. Holnap valaki Citadella? És előtte egy kis gurulás a környéken? (ha nem esik...)
2. A 14-ei Áporkai látogatás miatt, írjatok légysz a ponus@freemail.hu -ra (Tybee, Ric, Kykee, illetve ha még csatlakozna valaki), inkább privátban beszéljük meg. Krisztával egyeztettem, 10-11 óra fele szeretné, ha mennénk.
Vagy nem FNDIről és rólam van szó?