Köszönöm, csak még egy kérdés a láncról mikor lehet tudni hogy csereérett-e megnyúlásra gondolok rovátkákat kell nézni a lengőkaron vagy a láncon vannak jelei?
megéri a cipő az árát, szellőzik, de masszív kialakítású. A második, az UFO van nekem is, 12.000 pénz, mondjuk én kívül hordom, de a nagy előnye a protis farmerrel szemben, hogy több farmerhez is felveheted. Kit érdekel, hogy néz ki? Védjen.
A SHOX féle hálós dzseki plussz nadrág együtt 46.000. Át lehet rajta látni, de benne vannak a protik, és marha kényelmes, olyan, mintha nem is lenne rajtad ruha
Nem csúszik el. Nadrág alá kell hordani, én is úgy hordom, akkor nem is látszik..
Én csizmát hordok nem cipőt, ez magasabb szárú, sípcsontot is védi. 15ezer pénz egy ilyen..
azt a cipőt asszem láttam én is. megéri az árát? már ha egyre gondolunk..
térdvédő az annyira nem jön be.. protektoros farmer kéne, ami férfiben 15e, nőiben 30e
diszkrimináció!
rajt.
Tehát a bőrruha biznisznek befellegzett
A SHOX féle hálós dzseki plussz nadrág együtt 46.000. Át lehet rajta látni, de benne vannak a protik, és marha kényelmes, olyan, mintha nem is lenne rajtad ruha
a csizmát azt felvettem ma is. így sem büdös a lábam
Én csizmát hordok nem cipőt, ez magasabb szárú, sípcsontot is védi. 15ezer pénz egy ilyen..
térdvédő az annyira nem jön be.. protektoros farmer kéne, ami férfiben 15e, nőiben 30e
diszkrimináció!