Holnap reggel m1ek Kalocsára a dokihoz ott megnézik mr-rel és majd kiderül,h mi az ábra!
Remegek!
Motorra ma nem ültem,bár szerintem menne!A jobb lábam sérült!?
Majd holnap jelentkezem! Joccakát mindenkinek!
Basszus. Oda nagyon szívesen mentem volna . Pedig még gondoltam is, h bekapcsolom a gépet
Na majd legközelebb. A héten vennem kellene lánc spray t. Milyent vegyek, gondolom ezt sem kell
túldimenziolázni. Castrol? Bizonyos km ként fújjátok vagy szemrevételzés. Az 1000 es szervíznél
fújták azóta 400 van benne, de eléggé kifényesedett. ? Köszi
Megyünk ki Szentendrére, ott egy fagyi, és utána egy Visegrádon keresztüli hazafutás...Találkozunk az Árpád híd budai hídfőjénél, a Flórián parkolójában, mondjuk úgy fél 1 körül. Ez ha átmentek a hídon, nem kell felmenni a felüljáróra, hanem el alatta, és a híd után a mindjárt a Vörösvári út elején, rögtön a kereszteződés után van.
Nekem sem jó sajna,mert tegnap a meccsen megsérültem(térdem)! Még egyenlőre nem tudom mekkora a "baj",remélem,h csak megnyúltak a szalagjaim! De hamarosan bepótolhatjuk!
Holnap reggel m1ek Kalocsára a dokihoz ott megnézik mr-rel és majd kiderül,h mi az ábra!
Remegek!
Motorra ma nem ültem,bár szerintem menne!A jobb lábam sérült!?
Majd holnap jelentkezem! Joccakát mindenkinek!
CASTROL O+R teflonosat használok,mert ezt javasolták az okosok
Kezelés igénybevétel szerint .
Na majd legközelebb. A héten vennem kellene lánc spray t. Milyent vegyek, gondolom ezt sem kell
túldimenziolázni. Castrol? Bizonyos km ként fújjátok vagy szemrevételzés. Az 1000 es szervíznél
fújták azóta 400 van benne, de eléggé kifényesedett. ? Köszi
Jobbulást. És motorozol vele azért?
Megyünk ki Szentendrére, ott egy fagyi, és utána egy Visegrádon keresztüli hazafutás...Találkozunk az Árpád híd budai hídfőjénél, a Flórián parkolójában, mondjuk úgy fél 1 körül. Ez ha átmentek a hídon, nem kell felmenni a felüljáróra, hanem el alatta, és a híd után a mindjárt a Vörösvári út elején, rögtön a kereszteződés után van.
Aki jönne, az még odaérhet.
Tybee, nekem a Kunmadarasra rászervezett a családom, úgyhogy sajna kiesett.
Az volt az utolsó kaja+gurula vele....
Szóval akár még jó is lehet!
Ha nem műtenek akkor ott vagyok!
31.-e Kunmadaras sajnos szombatra esik, van meccsed ?
Nekem sem jó sajna,mert tegnap a meccsen megsérültem(térdem)! Még egyenlőre nem tudom mekkora a "baj",remélem,h csak megnyúltak a szalagjaim! De hamarosan bepótolhatjuk!
Ma a TV előtt motorozok : MOTO GP
Talmának ez az év megadja a 2. könyvének a témáját : 1 magyar motoros a 2008-as VB-én
Szolnokon nagyon szép , napos , csoda jóóó idő van
de csúnyán bebasztam úgyhogy bye