Bocsánatot kérek az Ötshimura dobok tulajdonosaitól, akiktől én is KAPTAM a telefonszámot. Mivel Ti is voltatok kedvesek nekem megadni Öcsi telefonszámát, most én is megadnám kuksimanó motoros társunknak: Öcsi: 20/9208708
Az enyém már készül!
Azon gondolkodtam, hogy kerülhetnénk egy jót közösen, vannak újak (mint én), és jó lenne arcot is a nevek mögé tenni. Az ötletem pedig:
BP -- Fót -- Mogyoród -- Gödöllő -- Aszód -- Hatvan -- Hort -- Gyöngyös -- Mátrafüred -- Sástó -- Kékestető, opcionális pihikkel és kajával. Gyülekezőhelyek megegyezés szerint. Nem egy nagy táv, de egy kellemes gurulásra éppen elég, kezdőkre is gondolva (mint én ).
Időpont javaslatom valamelyik szombat Júniusban, csak hogy mindenki tudjon szervezkedni. Nem erőszak, csak gondoltam feldobom mint ötlet. Vélemények?
Lenyúltad a reklámajándékot? Nem kellett volna minden csík után odaadni a vevőnek? Nekem is van "megmaradva" ugyanezen okból vagy 20 fényképezőgép, cserélhetünk! Vagy adok érte bukógombát a GSR-re!
Többet véd a cső, sok-sok pénzt hagy a zsebedben, ha esnél....
Shox-ban 23.800 Ft
Segítsetek nekem. Érdemes lecserélnem a bukógombát bukócsőre? Melyik, és miért?
Köszi
Az enyém már készül!
Nem Titis, Tutis. GYors voltam. Különben is egymás mellett van az U és az I betű.
De remélem nem sértettelek meg!
Üdv
hlaci
Ki mondta, hogy adnék?
BP -- Fót -- Mogyoród -- Gödöllő -- Aszód -- Hatvan -- Hort -- Gyöngyös -- Mátrafüred -- Sástó -- Kékestető, opcionális pihikkel és kajával. Gyülekezőhelyek megegyezés szerint. Nem egy nagy táv, de egy kellemes gurulásra éppen elég, kezdőkre is gondolva (mint én ).
Időpont javaslatom valamelyik szombat Júniusban, csak hogy mindenki tudjon szervezkedni. Nem erőszak, csak gondoltam feldobom mint ötlet. Vélemények?
Engem csak késsel tudsz megsérteni...