Azért nem néznének még furcsán....
De amikor a játszótéren ráülsz arra a rugóra szerelt motorra (teljesen beöltözve) és egy órán keresztűl brümmögsz, na azértmár néznek furcsán....
Most mit csodálkozol ezen?
Állj le az anyaggal és akkor nem leszel neki furcsa!
(vagy legalább térj vissza a régire, látod ez az új anyag furcsává tesz)
Nem akartam bunkó lenni! Épp azért is, mert nekem elmondtad a sztorit!
Bocsi,ha úgy lehetett érteni!
Itt ne lepődj meg,ha egymást ugratjuk,zrikáljuk!Semmi rossz szándék nincs mögötte! Tudod milyen sok sértődés volt már ilyen v hasonló "viccek"(idézőjeles!) miatt.
én hallottam róla, hogy megfogtak egy csapatot. De ha ők csinálták, akkor eltart egy darabig, mire lesz valami, a telephelyük dugig volt alkatrésszel, azokat mind azonosítani kellene....
Srácok, akit érdekel szombaton 10 órától a Lovardánk rendez 1 szabad napot.
Családdal lehet jönni. Kissebb programok lesznek. Lovak simogatása, igény szerint (pénzért ) lovaglás. Van egy nagy füves focipálya, valami focit is össze ütünk.
Cím. Pomáz után a csabánkai leágazásnál. Ha valaki jönne a 30 269 33 93 számon tudok segíteni.
Ha hoztok üdítöt,rágcsálni valót megy a közösbe. Kellemes kis buli szokott lenni szerény körülmények között.
De amikor a játszótéren ráülsz arra a rugóra szerelt motorra (teljesen beöltözve) és egy órán keresztűl brümmögsz, na azértmár néznek furcsán....
Akkor ezért néznek furcsán amikor háttal ülök a kutyulin?
Állj le az anyaggal és akkor nem leszel neki furcsa!
(vagy legalább térj vissza a régire, látod ez az új anyag furcsává tesz)
Nem akartam bunkó lenni! Épp azért is, mert nekem elmondtad a sztorit!
Bocsi,ha úgy lehetett érteni!
Itt ne lepődj meg,ha egymást ugratjuk,zrikáljuk!Semmi rossz szándék nincs mögötte! Tudod milyen sok sértődés volt már ilyen v hasonló "viccek"(idézőjeles!) miatt.
Na a lényeg, h BOCSI még 1X!
Ki fényképezett le?
Srácok, akit érdekel szombaton 10 órától a Lovardánk rendez 1 szabad napot.
Családdal lehet jönni. Kissebb programok lesznek. Lovak simogatása, igény szerint (pénzért ) lovaglás. Van egy nagy füves focipálya, valami focit is össze ütünk.
Cím. Pomáz után a csabánkai leágazásnál. Ha valaki jönne a 30 269 33 93 számon tudok segíteni.
Ha hoztok üdítöt,rágcsálni valót megy a közösbe. Kellemes kis buli szokott lenni szerény körülmények között.
Bizva a jó időben! Sipi
Szóbeszéd volt,hogy egy köcsög elkéri egy körre a mocit,és addig azt ott hagyta amivel odament.de az is lopott volt....
Én is jártam így tavaj elött,de az enyém,mint a bumeráng visszajött,csak egy kicsit karcosan,elgörbült fékkarral,kormánnyal és törött lámpafejjel