én gondolkodok a sport attackon is...egy sv650-es barátomnak van, nagyon szereti. De bevállt a Brian féle guma is, tetszik ahogy tapad, de nem tudom, mennyire lesz tartós.
Szevasz Tibor!
Hát mégsem pilot road? Nem baj, úgyis csak ketten leszünk kb idén gsr-esek túragummával
Apám, én is ma suvickoltam, de azért a kereket nem vettem ki! Jóvan, Te gumit cserélsz és kellemes&hasznos, blablabla, meg nem is Te lennél, ha nem lehetne mindenhonnan enni a mocidról
Háááát, nagyon nem használta ki azt a tudást/teljesítményt, amit a motor tud. Ezért ment el ennyit a gumi.
Az enyém is elment volna 9.500 km körül, ha teljesen lekoptatom, de nem vártam meg.
JÓ ESTÉT !
Délután kiszereltem a hátsó kereket.Megtakarítottam,tiszta lett mint új korában. Holnap megkapja az új gumit .CONTINENTAL ROAD ATTACT felszerelve , kiegyensúlyozva 30péz.Remélem beválik
Ha ez is kibír 12000KM-t mint a gyári BT-014 ,akkor már párban cserélhetem.
Engem kihagyva "élvezni" a mama a dolgot!
3 in 1
Szevasz Tibor!
Hát mégsem pilot road? Nem baj, úgyis csak ketten leszünk kb idén gsr-esek túragummával
Apám, én is ma suvickoltam, de azért a kereket nem vettem ki! Jóvan, Te gumit cserélsz és kellemes&hasznos, blablabla, meg nem is Te lennél, ha nem lehetne mindenhonnan enni a mocidról
Az enyém is elment volna 9.500 km körül, ha teljesen lekoptatom, de nem vártam meg.
Tybee, 12.000? Mi a jó istent csináltál te azzal a gumival? Csodát?
Délután kiszereltem a hátsó kereket.Megtakarítottam,tiszta lett mint új korában. Holnap megkapja az új gumit .CONTINENTAL ROAD ATTACT felszerelve , kiegyensúlyozva 30péz.Remélem beválik
Ha ez is kibír 12000KM-t mint a gyári BT-014 ,akkor már párban cserélhetem.
Megyek aludni
pápá