Szemétláda .....mi is most akarunk venni öcsémnek mocit, és már a nézegetés során sok kiesett, hál Istennek a fórumozó motorosok segítségével megúsztunk pár felesleges túrát. Volt aki a pályagépét látta viszont volt aki ránézésre mondta hogy törött volt a kivállóra hirdetett vas. Nagyon oda kell figyelni. Nekem nem lenne a pofámon bőr egy roncsot eladni. Mikor vitték a R1-emet decemberben még a legkisebb karcot is megmutattam. Rengeteg típus közül most a 600fs-nél tartunk...lehet az lesz.....jókat hallottam a típusról, kivéve a fogyasztást az talán kicsit magas.....tudsz mondani valamit róla...látom neked az volt.
Én is attól féltem hogy belefutok valami ilyenbe, igaz vittem magammal két motoros havert, de egyik sem GSR tulaj volt, hanem Banditát és SV-t hajtanak. Egyelőre úgy néz ki nem nyúltam a kakiba, de majd a márkaszervízben kiderül úgyis
1. tedd fel az ember nevét a sportmotorra képpel együtt,hogy nehogy valaki belefusson!
2.fizettetsd ki vele az utiköltségedet
3. hugyozd le,ha megint arra jársz
Az egy dolog,hogy csúszott a bal oldalán mert mondta de azt is,hogy csak a kipufogón látszik mert a többi meg lett csináltatva! De azt nem mondta,hogy szinte nincs olyan porcikája ami ne lett volna fújva és szó szerint összetákolva Hiányoztak csavarok és még rengeteg esztétikai hiba Aztán amikor jöttem el mondtam,hogy így nehéz lesz eladni jött a válasz:"majd csak jön valaki aki nem ért ennyire hozzá".... Szerinted
Sajnos még nincs Ma délelőtt voltam Nyíregyen,mert előtte beszéltem vele és mondta,hogy tuti a gép(busa)de amikor megláttam majdnem azt hittem megütöm,hogy ezért megtettem 500km-t
Üdv a hozzám hasonló friss GSR tulajoknak... itt a tavasz, gyarapodik a társaság úgy látom... Sajna a kérdésedhez nem tudok érdemben hozzászólni, mert nem ismerem sem a motorsport iskolát, sem azt hogy ott mit csinálnak a motorokkal... csak annyira emlékszem hogy GSX-R-ekkel tanítanak. Vagy talán GSR-rel is? Esetleg valaki a cég(e) nevére vette a motort mint az apám?
Egy pár hete vettem a gsr-emet egy pest melletti suzuki kereskedesben óra szerint 2814 km-el. Az igazi eladó csak akkor derült ki amikor már mindent lefixáltunk: Hungaroring Motorsport Iskola Kft. Szerintetek kell félnem attól hogy valami nem stimmel a motorral? pl. bejáratás nem megfelelő, vagy nem volt szervíz, esetleg a kilométer óra nem valódi értéket mutat.
2.fizettetsd ki vele az utiköltségedet
3. hugyozd le,ha megint arra jársz
Mi volt?
Hétfőn már jó idő lesz
Tisztelt új GSResek!
Megtisztelve érezzük magunkat,hogy szándékotokban áll klán tagnak lenni!
Azonnal MSN!
Egy pár hete vettem a gsr-emet egy pest melletti suzuki kereskedesben óra szerint 2814 km-el. Az igazi eladó csak akkor derült ki amikor már mindent lefixáltunk: Hungaroring Motorsport Iskola Kft. Szerintetek kell félnem attól hogy valami nem stimmel a motorral? pl. bejáratás nem megfelelő, vagy nem volt szervíz, esetleg a kilométer óra nem valódi értéket mutat.
Szeretnék én is GSR klán tag lenni,lehetséges ez?