Amúgy meg a szalonban ne légy kishitű! Te egy potencionális vevő vagy! Nincs a homlokodra írva a Banki egyenleged
Pl. engem a Toyota szalonban már nem is vesznek észre. Pedig rendesen szétkapom a kocsikat.
Az a dolguk, hogy vigyorogjanak és bókoljanak! Abból lészen a jutalékuk.
Ami a tesztben vannak, képek. Azok a mi autónkról készültek! Én szereltem bele a dupla DIN-es Pioneer navi/DVD....stb.-t Majdnem CarPC!
Az antenna azért került oda, ahol van, mert a gyári leirás szerint oda kell tenni, hogy jól lássa a műholdakat. A kábel azért látszik, mert ugye utólagos beszerelés. (én meg tudnék vele barátkozni )
Azt megnézném, hogy a winkler különbűl beszerelte volna...
A képeken 2 autó van, a belső az egy bézs autó, a külső egy fekete képei.
Huha, akkor én állandó vendég lennék a Ducati szalonban, a végén be sem engednének
Nem nagyon értek a kocsikhoz, de a BMW olyan "behajtós" kocsi, főleg feketében. Elég hakiszáll belőle pár szekrény kollégám, és máris fizetnek az adósaim....
Azon kívül minden valóság. És a valóság néha sz,,,,,,,
Tehát ne tedd! Azok a gépek csodálatos tákolmányok. ÁLMODOZZ !
Én pl. tervezem, hogy a szentendrein lévő szalonba benézek. És átbuzerálom az összes gépet
Ez csak 2 szám adat, nagyon sok egyéb dolog van még ami számít egy autó fogyasztásánál.
Egyébként ismered, hogy hogyan néz ki a nyomatékgörbe?
Ha ugyanannál az autónál, azonos körülmények között nézzük, akkor feltehetően nem azonos a fogyasztás. Bár meg kellene nézni, hogy a két fordulat hol helyezkedik el a nyomatékgörbe tükrében.
Mert ha a nagyobb nyomatékhoz tartozó fordulatszámnál kevésbé "erölködik" a motor, tehát kevesebb tüzelőanyag szükséges a működéséhez.
Ja és nem keserítesz el, mert én cukrász vagyok......biztosan.
ui: Egyébként full azonos autónál simán ECM programozás is lehet fogyasztás miatt különbség, akár 5 vagy 6 sebességes az autó. Én is Programoztam sok Hyundai-t át már. Tehát azonos tiípusnál is van ECM különbség, nehogy egy 5 vagy 6 sebességes autó ECM-je között.
Miért mi a melód? Uzsorás
Amúgy meg a szalonban ne légy kishitű! Te egy potencionális vevő vagy! Nincs a homlokodra írva a Banki egyenleged
Pl. engem a Toyota szalonban már nem is vesznek észre. Pedig rendesen szétkapom a kocsikat.
Az a dolguk, hogy vigyorogjanak és bókoljanak! Abból lészen a jutalékuk.