...meg jóbb is!
Nagyon giccses ilyen nagy dögökkel mészkálni és semmire nem jók.
Tuti,hogy sokat zabálnak,annyira jól nem mennek és ha terepezni kell akkor meg félti az ember a fényezést is!
Mert ezt diktálja az "újjítási" piac.
Hosszú távon minden autó jóval kevesebbet eszik. Persze vannak kivételek, de az átlag nem jár álandóan sok száz km-et folyamatosan egygázon.
Az 5 és 6 sebességes váltoknál más a motorvezérlő programozása is. Ez az oka, nem csupán a fokozatok száma.
nem értek egyet, most hajtom az apámét, 125LE dízel, nálam van egy hétig. A Passatból mindig hiányoltam egy hatodikat, magas volt a fordulat és a fogyasztás 5-ben, 8 liter,3600 az Avensis meg 6-ot kajál 150-nél 2200-fordulatnál.
A kéziváltós 6-os passatok is 1,5-el kevesebbet esznek hosszú távon mint a kézi 5.
De ha nem kell a hatodik akkor minek rakják bele a 300 lovasokba is?
A 6 sebességes kézi váltó, szinte úgyanaz, mint az 5. A végáttétel nem változik. Ja és trendi is!
Többnyire a 3. és 4. fokozat közé szúrnak be egyet.
Csak többször kell kigyorsítani=több benya fogy.
Egy erős, NYOMATÉKOS motorhoz nem kell sok fokozat.
A kötelező szervizeket is meg kell csinálni valakinek és a kívánságra történő egyedi extrákat is be kell szerelni.
Ezen felül ott vannak még a forgó, kopó alkatrészek amiket időnként cserélni kell.
Na és néha össze is törik az emberek az autójukat, ezért futóművet is rendbe kell rakni néha, stb...
Viszont ha alkatrész ill. tartozék kell majd, azt megoldjuk kedvezményesen, ha gondolod.
BMW-t ne vegyél, hacsak nem vagy tele lével. Ennél a 3 betűs járgánynál igen vastagon fog a cerka.
Itt a telephelyünkön bérelnek műhelyt a BMW-s srácok, háááát hegyekben állnak az új/régi BMW-k. 98% elektromos hiba.
Kedves Gino!
Ehhez a típushoz az nem kell, ezt mondták a kollégáid !
Na akkor nem bolygatlak, meg már hárman küldtek is ajánlatot.
Vagytok mint oroszok.
Tudod a BMW X6 ot nézegetem csak még arra várni kell pár hónapot ez meg van raktáron.
Csaó!
Dody
Szóval a gumunyomással kapcsolatban. Nekem gyárira van fújva 2,5 elől hátul. Tulajdonképpen nekem is ,, pattog ,, ezzel a nyomással és a 75 kilómmal. Énis engedjek vissza de, .
Kykee, ha nem tetszik ne vegyél