Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és te mit nézegetsz?
el kell keserítselek, a megcsúszás nem a guminyomás, hanem a típus miatt volt. Egy kalap szar a BT
Eddíg 660 km-t tettem bele, egyre jobban érzem, de ami elindította a guminyomás kérdést bennem, hogy a múlt hétvégén durván megcsúsztam. Nem tudom, hogy, de sikerült megtartani, hosszasan táncolt a segge amíg megnyugodott. Természetesen ahogy egyre biztosabbnak érzem magam úgy lecserélem a gumit is jobbra. Nem vagy egy nagy súlyú csóka ezért már valószínűleg a Kykee által javasolt guminyomás is nagy mértékben javítani fogja a komfort érzetemet.
Azért van 1-2 felhő is!
itt is ragyog a nap
Jó Reggelt minden új és régi GSR tulajdonosnak !

Szolnokon süt a nap, ha nem is 7ágra .
Ma VETERÁN BÖRZE a CORÁNÁL

Indulok is ,pá
Néztem én is! Ráadásul kombi kéne nekem is!
Új,v használtan nézed?
Toyota Avensis kombin gondolkodok, de most kaptam egy ajánlatot egy Nissan xtrailre, és ugyanaz az ára mindkettőnek, a felszereltségük is. Kedden megnézem a Nissant aztán döntök.
Annyiban nem értek egyet kykeevel, hogy jó a BT14, amíg megtanulod a motort kezelni. Ha azzal megtanulsz motorozni, akkor egy jó gumival csodákra leszel képes Viszont amint lemegy a majrécsík dobd le róla, mert sokba van a motorjavítás, és a kórházszámla sem kellemes.
Szia Maci!

Milyen gépet akarsz venni?Én is most nézelődök!
Szega!

Nekem ráér,még ajövő héten úgysem vagyok itthon!Szóval majd utána értekezünk!
Küld már el a telszámodat a 06305603806-ra!
Alex71 jól választottál pöpec moci majd meglátod. Gratula
Jó reggelit mindenkinek
Syrus sajna még nem jött meg a kiemelő de azért holnap rákérdezek. Ha nincs akkor küldöm a feketét meddig várjak vele szerda-csüt.
helyileg hol vagy? Gratula az új vashoz.
kevesebbért adtam el mint szerettem volna, az AAA vette meg. Viszont lassan három hete árultam, és egy darab telefonom sem volt, ők meg kp-ban fizettek.
Még nem tudom, mi lesz helyette, de 17-es felni lesz alatta Ezért eladó a gumi.
Üdv!

Merre tervezed a gurulást?
Adatlapot kitölteni sziveskedjék!
Szépnapot mindenkinek! Kellemes gurulást.... Csak óvatossan 220 felett....
Még sem ébredtem fel, mert két tével írtam
Üdv mindenkinek!

Kinyitottam félszememet, megláttam a napot mondanom sem kell mindjárt felébrettem.
Kykee úgy tűnik du-ra már lesz élményanyag.. Aztán jöhet a papírmunka.
Szeva Tarka!

Hogy vagytok?Pocaklakó?
Te ilyen fazonokat miért nem vágsz ki a képrű? Csak az ezüst csodát elég lett volna rajta hagyni!
Jóóóóó regggeelt mindenkinek!

Gyönyörüen sütöget a napocska!A hőmérő+ kúszik felfelé!
= ma gurulnk!
Gratula a vashoz!
1.:adatlap kitöltése
2.:sok élmény megosztása velünk
3.:klán találkozókon kötelezö megjelenés
4.:napi bejelentkezés ide
Üdv a körünkben
Hello,
köszönöm, ha az idő engedi holnap de. kipróbálom.
Szevasz!
Nekem elöl 2.2, hátúl 2.0,akkor nem csuszkál és pattog sokkal jobb tapadás érhető el!
De javaslom a Bridgestone BT014 gumik azonnali lecserélését,mert nagyon szar
Sziasztok, egy kis tanácsot szeretnék kérni...
Január elején vettem egy gsr-t, hozzá kell tegyem, hogy tanuló vagyok meg a motor is bejáratós, ezért nem nagyon pörgettem 6500 fölé. Ebben a tartományban nagyon kezes, csak egy kicsit pattogós a gyári guminyomással. Ti milyen értékeket állítottatok be?