Eddíg 660 km-t tettem bele, egyre jobban érzem, de ami elindította a guminyomás kérdést bennem, hogy a múlt hétvégén durván megcsúsztam. Nem tudom, hogy, de sikerült megtartani, hosszasan táncolt a segge amíg megnyugodott. Természetesen ahogy egyre biztosabbnak érzem magam úgy lecserélem a gumit is jobbra. Nem vagy egy nagy súlyú csóka ezért már valószínűleg a Kykee által javasolt guminyomás is nagy mértékben javítani fogja a komfort érzetemet.
Toyota Avensis kombin gondolkodok, de most kaptam egy ajánlatot egy Nissan xtrailre, és ugyanaz az ára mindkettőnek, a felszereltségük is. Kedden megnézem a Nissant aztán döntök.
Annyiban nem értek egyet kykeevel, hogy jó a BT14, amíg megtanulod a motort kezelni. Ha azzal megtanulsz motorozni, akkor egy jó gumival csodákra leszel képes Viszont amint lemegy a majrécsík dobd le róla, mert sokba van a motorjavítás, és a kórházszámla sem kellemes.
Jó reggelit mindenkinek
Syrus sajna még nem jött meg a kiemelő de azért holnap rákérdezek. Ha nincs akkor küldöm a feketét meddig várjak vele szerda-csüt.
kevesebbért adtam el mint szerettem volna, az AAA vette meg. Viszont lassan három hete árultam, és egy darab telefonom sem volt, ők meg kp-ban fizettek.
Még nem tudom, mi lesz helyette, de 17-es felni lesz alatta Ezért eladó a gumi.
Kinyitottam félszememet, megláttam a napot mondanom sem kell mindjárt felébrettem.
Kykee úgy tűnik du-ra már lesz élményanyag.. Aztán jöhet a papírmunka.
Szevasz!
Nekem elöl 2.2, hátúl 2.0,akkor nem csuszkál és pattog sokkal jobb tapadás érhető el!
De javaslom a Bridgestone BT014 gumik azonnali lecserélését,mert nagyon szar
Sziasztok, egy kis tanácsot szeretnék kérni...
Január elején vettem egy gsr-t, hozzá kell tegyem, hogy tanuló vagyok meg a motor is bejáratós, ezért nem nagyon pörgettem 6500 fölé. Ebben a tartományban nagyon kezes, csak egy kicsit pattogós a gyári guminyomással. Ti milyen értékeket állítottatok be?
Szolnokon süt a nap, ha nem is 7ágra .
Ma VETERÁN BÖRZE a CORÁNÁL
Indulok is ,pá
Új,v használtan nézed?
Milyen gépet akarsz venni?Én is most nézelődök!
Nekem ráér,még ajövő héten úgysem vagyok itthon!Szóval majd utána értekezünk!
Küld már el a telszámodat a 06305603806-ra!
Syrus sajna még nem jött meg a kiemelő de azért holnap rákérdezek. Ha nincs akkor küldöm a feketét meddig várjak vele szerda-csüt.
Még nem tudom, mi lesz helyette, de 17-es felni lesz alatta Ezért eladó a gumi.
Merre tervezed a gurulást?
Adatlapot kitölteni sziveskedjék!
Kinyitottam félszememet, megláttam a napot mondanom sem kell mindjárt felébrettem.
Kykee úgy tűnik du-ra már lesz élményanyag.. Aztán jöhet a papírmunka.
Hogy vagytok?Pocaklakó?
Te ilyen fazonokat miért nem vágsz ki a képrű? Csak az ezüst csodát elég lett volna rajta hagyni!
Gyönyörüen sütöget a napocska!A hőmérő+ kúszik felfelé!
= ma gurulnk!
1.:adatlap kitöltése
2.:sok élmény megosztása velünk
3.:klán találkozókon kötelezö megjelenés
4.:napi bejelentkezés ide
Üdv a körünkben
köszönöm, ha az idő engedi holnap de. kipróbálom.
Nekem elöl 2.2, hátúl 2.0,akkor nem csuszkál és pattog sokkal jobb tapadás érhető el!
De javaslom a Bridgestone BT014 gumik azonnali lecserélését,mert nagyon szar
Január elején vettem egy gsr-t, hozzá kell tegyem, hogy tanuló vagyok meg a motor is bejáratós, ezért nem nagyon pörgettem 6500 fölé. Ebben a tartományban nagyon kezes, csak egy kicsit pattogós a gyári guminyomással. Ti milyen értékeket állítottatok be?