Ha dinamikusan ossza akkor nem lesz azonos. De nem is kell ezt megtudni, elég a kissumi ip osztásából 1-et lekövetni hogy azt a tatai szolgáltató szórja-e. Ezt minden weboldalon meglehet. Onnan továbbjutni - ahhoz kell tudás, de a tudás hatalom, és vannak hatalmas emberek - csak hogy szépen fogalmazzak..
Oks, értem én..
De csakhogy Te is értsd:
A sportmotor.hu oldalt egy bizonyos S. Krisztián üzemelteti, akinek 06-20-as telefonszáma van. (ezt az oldalról nem tudod meg, vajon én honnan tudom?)
Namármost ha akarom, felhívom, és simán elkérem a regisztrációs adatokat rólad és kissumiról is.
Innentől kezdve akár 3 féle módon is el tudok jutni hozzád..Simán az e-mailedet követem le, ip cím meghatározást csinálok, vagy esetleg ha nagyon akarnám, talán még a gépedbe is be tudok köszönni..
Most biztos csóválod a fejed hogy ezt csak a filmekben lehet..Jogellenesnek meg semmi nem jogellenes amit nem tudsz bizonyítani, és kötve hiszem hogy penge lennél hackelésben...
Úgyhogy a stílust máskor meg kell válogatni, mert sose tudni ki van a másik oldalon!
Ha tökös gyerek vagy,vallasz. És akkor szerintem nem a házatok lesz az első klántúra uticélja,március 31.-én.Szerintem.
A story meg átlátszó. Szerintem.
esküszöm lemondom a kábeltévét
van itt minden: dráma, vígjáték, komédia, barátok közt, akció, kojak...
pólóügyben: mi van akkor, ha a felirat helyett a gsr klánt kérném, vagy semmit. esetleg mi van akkor, ha az ujjára a suzi logó helyett a gsr klán kerülne?
Kissumi en vagyok az elozzo melo helyemen meg a pokernel de nem itt!
De ha nektek az megnyugvas akkor bocsi a nevrokonom miatt!
/csak egyszer talalkozzak vele/
Vissza olvastam az eddigi irtakat! Én túrázgatni jarok es nem ringezni 3voltam ringen egesz eletembe az en motorom nem oda valo!
De nem szeretem ha a nevemmel jatszadoznak es velem szorakoznak!
Sose csináltam ilyet, csakis viccelek
De csakhogy Te is értsd:
A sportmotor.hu oldalt egy bizonyos S. Krisztián üzemelteti, akinek 06-20-as telefonszáma van. (ezt az oldalról nem tudod meg, vajon én honnan tudom?)
Namármost ha akarom, felhívom, és simán elkérem a regisztrációs adatokat rólad és kissumiról is.
Innentől kezdve akár 3 féle módon is el tudok jutni hozzád..Simán az e-mailedet követem le, ip cím meghatározást csinálok, vagy esetleg ha nagyon akarnám, talán még a gépedbe is be tudok köszönni..
Most biztos csóválod a fejed hogy ezt csak a filmekben lehet..Jogellenesnek meg semmi nem jogellenes amit nem tudsz bizonyítani, és kötve hiszem hogy penge lennél hackelésben...
Úgyhogy a stílust máskor meg kell válogatni, mert sose tudni ki van a másik oldalon!
Semmilyen visszaélés nem történt vele!
Ha valaki meglát az utcán, az jogellenes?
A story meg átlátszó. Szerintem.
Az jog ellenes!
Szép jó ejszakat mindenkinek!
van itt minden: dráma, vígjáték, komédia, barátok közt, akció, kojak...
pólóügyben: mi van akkor, ha a felirat helyett a gsr klánt kérném, vagy semmit. esetleg mi van akkor, ha az ujjára a suzi logó helyett a gsr klán kerülne?
De ha nektek az megnyugvas akkor bocsi a nevrokonom miatt!
/csak egyszer talalkozzak vele/
Vissza olvastam az eddigi irtakat! Én túrázgatni jarok es nem ringezni 3voltam ringen egesz eletembe az en motorom nem oda valo!
De nem szeretem ha a nevemmel jatszadoznak es velem szorakoznak!