egyebkent meg dontsd el magad mit szeretnél te mert az ugy a JÓ!
nekem is mondtak mindig mit vegyek de nincs sok ertelme a mostmar sok valasztek kozul ugy is megtalálod a neked megfelelöt es legtökéletesebbet!
Csak ha tényleg most kezdesz majd tenyleg motizni /NAGY MOtival/
akkor ha lehet ne huzd mert hidd el barmit is veszel akar gsr vagy fazert vagy hornetet vagy barmi mast HIDD EL NAGYON MEGY ES MEG IS KELL ALLNI ÉS ELÉG SOK EMBER A KÖZUTON KÖZLEKEDÖ NEM VESZ MINKET FIGYELEMBE!
UGYHOGY ÉSSZEL ES OVATOSAN!
Ne rondsd tovább a statisztikat!
családban volt kb 30 motor, ebből vagy 10 db már a nevesebb, nagyobb típusokból. Mentem már Z750-el hornettel, GSR-el, CBR-el, stb..
Mégis a GSR mellett tettem le a voksom. Kiforrott technika, bevált mindenkinek!
ha már mindenki mond valamit én a yamahát ajánlom, nekem az jött be (marha nagy a tapasztalatom ) hornetról csak jót halottam,bár GSRre se panaszkodott eddig senki
Szia Inez!
Nekem ugyan Yamaha Fazer 600-as van, de szerintem a GSR ugyan olyan jó, sőt egy ismerősöm szerint kezesebb, mint a Fazer, és a lábad is jobban le fog érni róla. Minősége is jó szerintem, nem kell állandóan a szervízbe rohangászni vele. Kezdő motornak épp jó, de szerintem nem fogod lecserélni később sem, mert meg fogod szeretni. Nekem azért lett Yamaha, és nem Suzuki, mert azt előbb tudták szállítani.
autós tapasztalatból kiindulva a suzuki nem fog csalódást okozni azt fogja adni amit sejtet bár engem az 1.3as swift nagyon meglepett (motorerő-fürgeség)anyumnak volt egy pár évig suzija soha nem hagyta őt ott...daewoo,meg renault már igen (nemisegyszer)de a suzuval nem volt gond soha
az is!
De nekem volt 600gGSXR-m Meg a SRAD!
De nagy szarvolt miutan ráültem a cbr-re egeszen mas volt a vegre volt fek es a kanyarba se szitalt egyszeruen tökéletes! Ugy megy ahogy kell!
De ha nemhiszed olyanokat kérdezz akinek tenyleg van tapasztalat ne olyanokat aki 30evesen vesz egy motort riga helyett!
A Suzukin a Hondán ugyan az a technika van Nissin fékek,stb...
Csak ha probléma van akkor a Suzukiba olcsóbb az alkatrész
Olaszba is szerelik a hondát,de most már szinte mindent Kinában gyártatnak,még a Nokiát is
Szerintem a GSR neked jól beválna és még lehet az ülésmagasségot süllyeszteni
én aszondom ha már beleböfögtem a beszélgetésbe...
Egy hornet 5*os motor, kezes is tud lenni, kezdetben, később ha már kezded megszokni, azért sportos is, én csak jó szavakat tudok mondani róla, és hát árban is kedvezőbb mint a gsr, hisz van idősebb darabois, ha jól emlékszem 99 környékétől, vagy tán 97től...
Amúgy a Hornet ,a Z750, a GSR mind jó motor. Bármelyiket választod, szeretni fogod. Tudásban még évek múlva is meg fog lepni..
De nekem a párom megölne ha eladnám a GSR-t. Szerelmes a formájába. És én is. Nincs hozzá hasonló motor!
Amit még nyújtunk az a baráti társaság! Most kezd összekovácsolódni a banda, de elég jól haladunk!
Túrákat szervezgetünk, összeröffenünk. Mégiscsak társaságban jobb motorozni!
AMúgy én sportmotor párti vagyok, de amikor ránézek a GSR-re, elönti a szívemet a melegség, és remeg a hangom is ha megszólalok. Pedig volt pár motor a családban, és motoroztam is pár motorral, de így megfogni még egy sem fogott. Közelebbről meg kellene ismerned egy GSR-t, nem fogsz tovább habozni hogy mi is kell Neked!
nekem is mondtak mindig mit vegyek de nincs sok ertelme a mostmar sok valasztek kozul ugy is megtalálod a neked megfelelöt es legtökéletesebbet!
Csak ha tényleg most kezdesz majd tenyleg motizni /NAGY MOtival/
akkor ha lehet ne huzd mert hidd el barmit is veszel akar gsr vagy fazert vagy hornetet vagy barmi mast HIDD EL NAGYON MEGY ES MEG IS KELL ALLNI ÉS ELÉG SOK EMBER A KÖZUTON KÖZLEKEDÖ NEM VESZ MINKET FIGYELEMBE!
UGYHOGY ÉSSZEL ES OVATOSAN!
Ne rondsd tovább a statisztikat!
Suzi, azért nézd már meg ki ajánlja.
Mégis a GSR mellett tettem le a voksom. Kiforrott technika, bevált mindenkinek!
Szia Inez!
Nekem ugyan Yamaha Fazer 600-as van, de szerintem a GSR ugyan olyan jó, sőt egy ismerősöm szerint kezesebb, mint a Fazer, és a lábad is jobban le fog érni róla. Minősége is jó szerintem, nem kell állandóan a szervízbe rohangászni vele. Kezdő motornak épp jó, de szerintem nem fogod lecserélni később sem, mert meg fogod szeretni. Nekem azért lett Yamaha, és nem Suzuki, mert azt előbb tudták szállítani.
De nekem volt 600gGSXR-m Meg a SRAD!
De nagy szarvolt miutan ráültem a cbr-re egeszen mas volt a vegre volt fek es a kanyarba se szitalt egyszeruen tökéletes! Ugy megy ahogy kell!
De ha nemhiszed olyanokat kérdezz akinek tenyleg van tapasztalat ne olyanokat aki 30evesen vesz egy motort riga helyett!
Kykee, inkább olvass vissza, és gyeje MSNre, ha tudsz.
Minden motor kezes....ha jól bánsz vele!
Annyi tiszteletlenség után!
Csak ha probléma van akkor a Suzukiba olcsóbb az alkatrész
Olaszba is szerelik a hondát,de most már szinte mindent Kinában gyártatnak,még a Nokiát is
Szerintem a GSR neked jól beválna és még lehet az ülésmagasségot süllyeszteni
Egy hornet 5*os motor, kezes is tud lenni, kezdetben, később ha már kezded megszokni, azért sportos is, én csak jó szavakat tudok mondani róla, és hát árban is kedvezőbb mint a gsr, hisz van idősebb darabois, ha jól emlékszem 99 környékétől, vagy tán 97től...
De nekem a párom megölne ha eladnám a GSR-t. Szerelmes a formájába. És én is. Nincs hozzá hasonló motor!
Amit még nyújtunk az a baráti társaság! Most kezd összekovácsolódni a banda, de elég jól haladunk!
Túrákat szervezgetünk, összeröffenünk. Mégiscsak társaságban jobb motorozni!
AMúgy én sportmotor párti vagyok, de amikor ránézek a GSR-re, elönti a szívemet a melegség, és remeg a hangom is ha megszólalok. Pedig volt pár motor a családban, és motoroztam is pár motorral, de így megfogni még egy sem fogott. Közelebbről meg kellene ismerned egy GSR-t, nem fogsz tovább habozni hogy mi is kell Neked!