Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos sexi ha pirulsz, de ne tedd.
Ime a leguljabb hódólód ! Én.

Remélem azért maradsz
hopla. Ha akkora pályás vagy Kissumi, linkelj be egy lapot, ahol látható vagy, hisz a fényképészek a Pannóniaringen is kint vannak mindig, fotóznak.
ahaa... akkor mondj vmit erről pár szót lécci cbr 600F4i
várj, idő kell neki, míg kinéz egyet a Hondás topikban.
most hogy mondod, valóban.
Szííya !
kisssumi, elmondod pontosan milyen motorod van? Évjárat és szín?
beszélsz össze-vissza. Eddig te akartál jönni most meg én menjek? Nem tudom még mit csinálok 17-én, valószínűleg addigra megműtik a kezem, de rád rászánom az időt.
Jóbarátok topic...ma reggel....én írtam!
nem, ez sajna előtted is itt volt
ne , pirulok
lehet, hogy én ezt vonzom magam után? már mint ahol megjelenek, egyből megy a kötegedés.
ezt mintha olvastam volna valahol...
Mertem remélni hogy kialusszátok a hülyeséget!Miért nem lehet békében irogatni,mint ált.mindenki.Minek ide a pofozkodás meg egyebek
Inez, te nagyon szép szemű

Látom lett 1-2-3-4-56789 hirtelen hódólód!
Vigyázz! Ne dölj be nekik,,,

Max. rám figyelj csak
Csepelre? Pontosan hova? Milyen utca?
...egy őszinte szó,gondolat.......
-Amikor megkértem a Moderátort,hogy hozzuk létre "ezt" a topicot,akkor azt azért tettem,hogy legyen egy csevegő topic,mert sokan nem szeretik,hogy csak úgy "befirkálsz" valahova,más topicba,és nem is azon a márkán motorozol.....volt már nagy balhé belőle....,
De ennek ellenére úgy gomdolom,hogy a kölcsönös tisztelet jár mindenkinek!
Akit személyesen ismerünk,annak talán írogathatunk vulgáris megjegyzéseket....de inkább msn-en,skypon,vagy sms-ben.....NEM NYÍLVÁNOSAN!Az illem így kívánja!
Pálcát én nem török senki felett,hisz jogom nincs hozzá..legfeljebb véleményem......
Felnőttek vagyunk,és gondolom,hogy megtudjuk oldani a felmerülő nézeteltéréseket.....
Ez egy nyílvános fórum......sokan olvassuk,és sokan írunk ide!
Én úgy gondolom,hogy nincs helye itt a "kapd be a ......."szóösszetételnek!pedig nekem is nagy pofám van!
Tiszteljük egymást!
Maci

Ammá durva lenne, ha szurkálnál is
1 honap es megyek haza Csepelre! mert ott lakom csak nemetbe dolgozok!
Egyebkent meg feb 17re biztos haza megyek mert akkor lesz a Jetirace a pannonia ringen s veletlenul indulunk! ott megtalálsz de addig meg ugy is irogatok es majd a céges laptoprol teszek fel kepet ha az otthoniak kuldenek! azt kapsz majd 2 pofont azt haza mehetssz anyadhoz sirni!
Igen.....mivel én is csak "vendég"vagyok!
Mindjárt belinkelem amit hasonló dolog miatt írtam a Jóbarátok topicba......
pedig direkt a te kedvedért néztem fel, mikor hjössz. A név adott? Igen, anyád és apád adta. De nem ezt. Az igazit képpel nem mered vállalni, mert félsz, hogy valamelyikünk egyszer megismer.
sipiapi, nem egymást szurkáljuk, a klán szent
ahha. Ezért mondtad, hogy mondjak neked utcát a 7-ben és 5 perc múlva ott vagy.
Tsak még annyit a korrektség kedvéért.

Nem gondoltam konkrétan senkire. De a KLÁN magába foglalja az összetartozást, egymás iránti lojalitást. Lehet,hogy én vagyok mááá öreg,,, de szerintem így lenne kerek az itt léte mindenkinek.

Én szóltam !