beszélsz össze-vissza. Eddig te akartál jönni most meg én menjek? Nem tudom még mit csinálok 17-én, valószínűleg addigra megműtik a kezem, de rád rászánom az időt.
...egy őszinte szó,gondolat.......
-Amikor megkértem a Moderátort,hogy hozzuk létre "ezt" a topicot,akkor azt azért tettem,hogy legyen egy csevegő topic,mert sokan nem szeretik,hogy csak úgy "befirkálsz" valahova,más topicba,és nem is azon a márkán motorozol.....volt már nagy balhé belőle....,
De ennek ellenére úgy gomdolom,hogy a kölcsönös tisztelet jár mindenkinek!
Akit személyesen ismerünk,annak talán írogathatunk vulgáris megjegyzéseket....de inkább msn-en,skypon,vagy sms-ben.....NEM NYÍLVÁNOSAN!Az illem így kívánja!
Pálcát én nem török senki felett,hisz jogom nincs hozzá..legfeljebb véleményem......
Felnőttek vagyunk,és gondolom,hogy megtudjuk oldani a felmerülő nézeteltéréseket.....
Ez egy nyílvános fórum......sokan olvassuk,és sokan írunk ide!
Én úgy gondolom,hogy nincs helye itt a "kapd be a ......."szóösszetételnek!pedig nekem is nagy pofám van!
Tiszteljük egymást!
1 honap es megyek haza Csepelre! mert ott lakom csak nemetbe dolgozok!
Egyebkent meg feb 17re biztos haza megyek mert akkor lesz a Jetirace a pannonia ringen s veletlenul indulunk! ott megtalálsz de addig meg ugy is irogatok es majd a céges laptoprol teszek fel kepet ha az otthoniak kuldenek! azt kapsz majd 2 pofont azt haza mehetssz anyadhoz sirni!
pedig direkt a te kedvedért néztem fel, mikor hjössz. A név adott? Igen, anyád és apád adta. De nem ezt. Az igazit képpel nem mered vállalni, mert félsz, hogy valamelyikünk egyszer megismer.
Nem gondoltam konkrétan senkire. De a KLÁN magába foglalja az összetartozást, egymás iránti lojalitást. Lehet,hogy én vagyok mááá öreg,,, de szerintem így lenne kerek az itt léte mindenkinek.
Ime a leguljabb hódólód ! Én.
Remélem azért maradsz