te a hornet-et javaslod neked volt már suzukid ? sok motorostól hallotam hogy a suzukik megbizhatóak és nekem tudod ez is számit mert a szervízekben nem bízom , jobb minél ritkában menni oda ....
Az GSRemben 44.500 van és Májusban lesz két éves.
Pályáztam vele,egykerék kb 5000km összesen,meg minden és semmi baja.
A haveromnak CBR600rrje van és csörög csattog a vezérműlánc és 18.000km van benne.
Sőőőőt a tavaji Hearly-Davidson felvonuláson az új cbrjének kilazult a kuplungbovdenje és felfort a víze.Na ennyit a Hondáról
Ja meg Kinába szerelik össze a mostani Hondákat
a suzukinál -nál várható "frissités" a közel jövőben mert a honda tavaly újjult meg ha jól tudom , autóval jártam úgy hogy kifutó modelt vettem és a következő cserénél bántam is . 400-as körüli meghalytással nem kapható ez a széria / suzuki /
Nem rossz a szüveged,csak nem elenünk kellene fordítanod
Egyébként ha találkozol vele,nem sok esélyed van.Lehet hogy a Te szemszögedből szar,megbuzi,meg leköpnéd,de nem az.
Viszont azt már levágtam,hogy te semmit nem tudsz a verekedés szintjén,még a lényom is agyonverne.
Ugyanis van egy aranymondás,hoyg az ellenfeledte soha ne becsüld alá
Én jártam egy két küzdősportra,meg boxra is,de ez mindenhol alapszabály,különben rábaszol.
Hát te rábaszol a Macival kedvesm,mert tudom hogy tud és hosszú a keze.Nekem is hosszú játék lenne vele megbírkoznom
suzukit ne vegyel mert csorog zorog vagy vagy HONDA HORNET 600At vagy JAMAHA FAZER 600at vegyel mert ez a kettö a bika es verseny tars!
DE meg jo a KAWASAKI Z750 csak kanyarokba kicsit furin megy olyan mint ha nem tapadna meg ha uzem meleg a gumi is! DE nagyon bika!
Bocsi, az offért, Kykee, feljössz MSN re? vagy majd később... vmikor
Sry