Üdvözllek közöttünk!
Gyere amikor csak időd engedi.
Ja, és itt nem fognak megszólni azért, mert nem csakis a motorral kapcsolatban írsz.
Tehát hajrááááá.........
A jobb felső sarokban látsz olyat, hogy: "adataim"
Ott bejön egy oldal, de figyelj, hogy miután kitöltöd a mezőket MENTSD el alatta! Mert nem fog megjelenni.
Csak kérdés, hogy indításkor mennyiben folyásolja be az időt.....
Ha az átvezetőgyűrű csatlakozásánál volt hiba, az még helyrehozható, de az "órarugó"-hoz em szabad hozzányúlni.
erre most nem akarok hülyeséget írni, de én azt hiszem hogy a kormánynál a forgórésznél volt vmi szakadás, sztem az a hosszát nm bántja, műszer meg nem lát hibát azóta.
Légzsák kábelt nem szabad javítani! Szigorúan cserélni!
Hosszban sem lehet eltérés és Ohm-ban sem! Spec. kábel van légzsáknál......ott fontos az ellenállás is!
azért irtam hogy van egy srác aki nekem légzsák kábelt is javitott már és valszeg őt fogjuk felbérelni a melóra, nem szeretném gallyra tenni én se!
de azért tök jó hogy így segítettek...
Azért jó lenne tudni, hogy itt "melyik fajta" méretezés van. Mert nem 1x volt már alkalmam tapasztalni, hogy egyik helyen az M-es póló lógott rajtam, valahol meg az XL-es is éppen jó volt.....
Srácok!
Komolyan mondtam (és nem a magam fényezése miatt), hogy szakember kell hozzá!
Lehetőleg 2 páka, csipesz, nem remegő gyors és pontos kezek.
Főleg a fordulatszámmérő mutatójának a levétele nagyon kényes pont! NAGYON óvatosan és lehetőleg olyan csinálja, aki már jártas ebben. Könnyen tönkremehet a mutató motorja.
Írtam a tomcat-es weboldalra egy érdeklődő mailt, leírtam és 2 képet elküldtem hogy mit is szeretnénk nagyjából.
Ha megjön a válasz akkor tudósítlak Titeket..Egyvalamit azért még kérnék.
A listába mindenki írja be hogy milyen színűt, milyen méretűt kér, milyen grafikával. Elejét és hátulját KÜLÖN-KÜLÖN írjátok le MINDEN EGYES PÓLÓNAK!
Így holnap melóhelyen (hol máshol ) megcsinálom a terveket, és így mindenki azt kapja amit kér!
Gyere amikor csak időd engedi.
Ja, és itt nem fognak megszólni azért, mert nem csakis a motorral kapcsolatban írsz.
Tehát hajrááááá.........