Sziasztok ! ma délután a melóhelyen sokat olvastam az elmúlt másfél év terméséből , hát ha tavasszal össze jönnek a dolgok akkor meg lesz a moci / a jogsiban úgy néz ki lesz segítség , de pszt ! / és remélem anyut is megtudom győzni ! Szerintetek az én koromban / 26 /menni fog a korlátozás nélküli jogsi is ? a 600 hondára gondolta de a suzuki 600-as is képbe került ! kezdő motornak melyik jobb szerintetek , jó-jó tudom hogy nem kellene ekkora egyből de azt hallottam ha veszek egy 250 est cbr-t ha megunom nem tudok belőle kiszálni , mi a vélményetek erről , a régi barátomnak 1000 suzukija volt számomra ez volt a nyerő , nagyon jó volt lassan is és tudott gyorsan is menni ha kellett
Neked milyen mocid van?Sárga pici 4kerekü müanyag?
Öszintén ha lehet kérnem,mert mi nyilt lapokkal játszunk,csak Te nem
Szeretsz még,drága?
Mert te csaj vagy
Ezt megnézném,de messze vagyok.Webkamera alatt csináljátok,ha lehet kérnem,vagy tegyük át holnapra,úgy is mennem kell pestre azt jól lekamerázom
A győztest meghívom egy vacsira
Gyerekek,ha kutya elöl van és nagy melegben gurulunk,alá izzadsz és úgy megfázol tüdőre,hogy csak na,mert a menetszél az elölről jön.
Hátul jobban mutat és ha beizadsz a kutya alatti résznél jobban(már pedig befosz) akkor sem fázol meg,mikor elindulsz
Nekem van egy Lonsdale pólóm és elöl van a felirat.Motoroztam abba és igen csak izzadt volt alatta.Elindúltam és igencsak hűsitett Még amikor nem volt annyira meleg még akkor is befülledsz alá rendesen
Azóta nem veszem fel ezt a pólót motorozáshoz
De a többség dönt úgy is és én azt elfogdom
Elől: kutya, ahogy eredetileg a GSR felírattal.
Hátul: nick név, alá lánc, lánc alá GSR 600. Hátul is lássák, h itt egy ,, nagyon komoly,, csapat van
Azt h csináljam, h beletudjak írni a hozzászólásba?
Halljátok SUZUKI ZRT
Öszintén ha lehet kérnem,mert mi nyilt lapokkal játszunk,csak Te nem
Szeretsz még,drága?
Mert te csaj vagy
A győztest meghívom egy vacsira
2. kykee+2db polo (kykee, Monyque feliratokkal)2 db kapucni pulcsi,összesen 5db
3. tutis
4. Gino - Fajta: Gildan Méret: L / 3 db, 2 fehér és 1 indigókék
A "Gino" felirat csak 1db fehéren és az 1db indigókéken legyen, a másik fehér név nélkül.
5. syrus Gildan Méret:L 1fehér,1kék Syrus6 felirattal! +1 kapucnis pulcsi(Méret L)
6. Maci-fekete+szürke+kapucnis pulcsi fekete XXL
7. ikslszl 3db (1-1 db fekete,fehér, piros XXL-es)
8. buster 924 3 db (1db fekete, 1db fehér, 1db narancssárga M-es méret)
9. Motopityu: L-es méret 1db fehér, 1db prériszürke Gildan
10. gardes: fajta: Gildan,méret:L / 3db(1 fehér-1 fekete-1 narancs,gardes felirattal )
+ fajta: Sols női hosszú ujjú méret: M / 1 db szín:piros Rica felirattal.
11.Tybee 2db (1db fehér, 1db piros) polo+ 1db kapucnis /L-es méret /
12.nopara 2db (piros polo xl)
13.NFeri: 1db kék,1db narancs,1db fehér (méret L)
14. Tiger: S, - ből 1db kapucnis fekete ill. sima polóból 1db fekete 1db idigókék szintén ,S,
Hátul jobban mutat és ha beizadsz a kutya alatti résznél jobban(már pedig befosz) akkor sem fázol meg,mikor elindulsz
Nekem van egy Lonsdale pólóm és elöl van a felirat.Motoroztam abba és igen csak izzadt volt alatta.Elindúltam és igencsak hűsitett Még amikor nem volt annyira meleg még akkor is befülledsz alá rendesen
Azóta nem veszem fel ezt a pólót motorozáshoz
De a többség dönt úgy is és én azt elfogdom
Azt megbaszom a szadat te gyökér buzi!
Tényleg abberált vagy,de én szeretlek téged
Használd már végre a válasz erre gombot
buster924
tutis
gardes
Tiger
MotoPityu
Kutya háton:
kykee,
maci
nopara
2. kykee+2db polo (kykee, Monyque feliratokkal)2 db kapucni pulcsi,összesen 5db
3. tutis
4. Gino - Fajta: Gildan Méret: L / 3 db, 2 fehér és 1 indigókék
A "Gino" felirat csak 1db fehéren és az 1db indigókéken legyen, a másik fehér név nélkül.
5. syrus Gildan Méret:L 1fehér,1kék Syrus6 felirattal! +1 kapucnis pulcsi(Méret L)
6. Maci-fekete+szürke+kapucnis pulcsi fekete XXL
7. ikslszl 3db (1-1 db fekete,fehér, piros XXL-es)
8. buster 924 3 db (1db fekete, 1db fehér, 1db narancssárga M-es méret)
9. Motopityu
10. gardes: fajta: Gildan,méret:L / 3db(1 fehér-1 fekete-1 narancs,gardes felirattal )
+ fajta: Sols női hosszú ujjú méret: M / 1 db szín:piros Rica felirattal.
11.Tybee 2db (1db fehér, 1db piros) polo+ 1db kapucnis /L-es méret /
12.nopara 2db (piros polo xl)
13.NFeri: 1db kék,1db narancs,1db fehér (méret L)
14. Motopityu: S, - ből 1db kapucnis fekete ill. sima poló 1db fekete 1db idigókék szintén ,S,
L,-ből 1db fehér ill 1db prériszürke.
Hátul: nick név, alá lánc, lánc alá GSR 600. Hátul is lássák, h itt egy ,, nagyon komoly,, csapat van
Azt h csináljam, h beletudjak írni a hozzászólásba?