A lánc és név egy oldalon kell hogy legyen, és akkor meg lehet oldani hogy akinek a kutya kell előre akkor az lesz, akinek meg hátulra kell az az lesz. Simán meg tudják azt is oldani szerintem..
Az én érvem az hogy a kutya azért legyen elől mert a nevet mindig hátra szokták írni, minden bbőrruhán így van, plusz a bőrruha vagy kordura szét van cipzározva akkor a kutya látszodjon ne a név...
Jó estét. Vélemény a polóról.
Kutya elől, a GSR alá még odaírnám, h 600. Lánc hátul, névvel, lánc alá Gsr 600. Lenne még egy ötletem
Kellene nekünk sponzor? Vagy tisztán csak mi legyünk rajta?
Kérnék ,S, - ből 1db kapucnis fekete ill. sima poló 1db fekete 1db idigókék szintén ,S,.
,L,-ből 1db fehér ill 1db prériszürke. Nekem jó az L-es?
Az én érvem az hogy a kutya azért legyen elől mert a nevet mindig hátra szokták írni, minden bbőrruhán így van, plusz a bőrruha vagy kordura szét van cipzározva akkor a kutya látszodjon ne a név...
Nézd kisfiam,ezzel a stilussal tuti bukóban vagy itt.
Nincs miért bocsánatot kérned?Forditva vagy bekötve.
Megnézném én azt a leköpést.Nevezz meg egy helyet és időpontot ahol leköpöd a Macit, de elötte töltsd ki az adatlapod.Majd én fogom,hogy nehogy neked ugorjon. Kisujjal
Ez így elég szánalmas és nevetségesen semmitmondó minden egyes hozzászólásod.
Kábé, mint Fredi Krüger az ollói nélkül
Nincs miért bocánatot kérnem!
Véleménye mindenkinek lehet és az a jó,hogy van is és meri váalni!
Amúgy meg nem félek ilyen senkiházitol mint az a maci vagy ki a tököm!
Mert a fényképe alapján is egy gyöker akit még LEKÖPNI SE ÉRDEMES!
A lánc és név egy oldalon kell hogy legyen, és akkor meg lehet oldani hogy akinek a kutya kell előre akkor az lesz, akinek meg hátulra kell az az lesz. Simán meg tudják azt is oldani szerintem..