Akinek van szabadideje,az jöjjön el a GSr klán buliba.Évadzáró és nyitó egyben.
Tényleg csak akkor ne gyeretk el ha van más és fontossabb dolog.Jó lenne megint egyben és boldogan látni a csapatot
Szerintem jöhet bárki!De ha hozod a mamit,akkor a szeretőd hagyd otthon!Szerintem!
29.-e este 19:00 !Stex !
Az asztal foglalás miatt jó lenne legkésőbb holnapig a létszámot (megközelitőleg ) megtudni!
Fizetni fizethetsz ! Gondolom ezt mindenki értékelni fogja!
Sziasztok! Eddig csak azt nem találtam meg, hogy hol lesz a buli, ? órakor, feleség, élettárs, szerető, kedves jöhet-e? Mennivel kell beszállni ill. önköltséges, különfizetős, egybefizetős stb?
Nekem tetszik a csavarszett, árat nem tudok! Racionalizus szempontjából Tutisnak igaza van. Ha csak
ezt nézem akkor nekem nem is kellett volna motort vennem . A buliról szeretnék egy pontos infót
a paraméterekkel együtt. Én örülnék, ha jöhetne a kis családom is , de nem tudom, hogy Ti mit
beszéltetek meg. Köszi
Az szuper!
Pontos létszám még nincs,de aki tutti:
1.:kykee
2.:ricardo
3.:Tybee & Ádám
4.:syrus
5.:
thebear? Abdul? Gino?Badlac?Tutis?Motopityu?Nferi?Abolcskei?fndi?sipiapi?GSRi
ta?......?
Szerintem felesleges ez a csavar szett.. 1 hónapja volt fent amúgy a motorinfón..
X-Bike forgalmazza. 1,5 kiló súly minusz semmit nem jelent, most a karácsonyi dőzsölésben pluszba felszedsz ennyit Ja és ahhoz teljesen szét kell bombáznod a motort..Felesleges vesződség, a pénzből értelmesebb dolgokat tudsz venni a vasra..
OPTIKAI TUNING
,, Az angol székhelyű Pro-Bolt cég a Suzuki GSR 600-hoz való csavarkészletekkel bővítette kínálatát.
A kétféle készlet közül az egyszerűbb csak a blokkcsavarokat kiváltóeloxált aluminiumcsavarokat, becsavargatásuk az esztétikaimegjelenésen felűl kb.1-1,5 kg súlycsökkenéssel is jár.
A másik kitt több eloyált alkatrészt tartalmaz, abban benne van az összes, idomokat, tanksapkát és plexit rögzítő csavar egy olajbetöltő nyílás-kupak, egy pár emelőszem és kormányvégsúly. Hétféle
színben: kék, fekete, arany, zöld, piros, ezüst, lila. A csavarkitt rendelhető polirozott rozsdamentes acélból vagy titániumból is. 2008-tól X-Bike motoroshálozatban. PL: BP. XIV. Csömöri 157. 06 1 4056653
Hát igen apu!De kár h csak mondod és nem engeded! Azért múltkor lecsúszott nekem az a kicsi 38%-s! De pszt! Apu meg ne tudja!