Kifejtem én nekem kykee: A benzincső ha 90 fokban hajlik akkor kevesebb üzemanyagot kap a motor és így nem tud olyan gyorsan menni. Ergo kevésbé kopik a gumi. Viszont ha csak 45 fokban hajlik, akkor gyorsabb a motor és jobban kopik a gumi.
Ja túlvagyok egy pohár boron
Ráadásúl mindenki magának válaszolgat több napon keresztűl
De tényleg,milyen hatással van a benzincső kanyarulatának a gumira?Ezt most fejtsd ki mert nem fogok tudni aludni,ha nem tudom a választ Lehet diffundál az ABS az ACSre?
Én nem akartam beleszólni, mert csak elmérgesedett volna a dolog, annak meg semmi értelmét nem látom, de mindenesetre "érdekes" hozzáállás.
Bele-bele szoktam olvasgatni a topicba, mert roppant érdekes és tanulságos, mikor fél oldalon keresztül fejtegetik, hogy milyen hatással van a benzincső kanyarulatának íve a gumi kopására! Vagy valami hasonló baromság.
Az ezüst, már luxus szín lett és csak felárral gyártják
EZÜST
Ja túlvagyok egy pohár boron
Ráadásúl mindenki magának válaszolgat több napon keresztűl
De tényleg,milyen hatással van a benzincső kanyarulatának a gumira?Ezt most fejtsd ki mert nem fogok tudni aludni,ha nem tudom a választ Lehet diffundál az ABS az ACSre?
Ja, mostmár értem Te mit mondasz. A fekete index búrájú piros tetszik Neked is, azt akarod mondani
P-I-R-O-S
Melyik ezek közül a legjobb szín összeállítás
Egyszerűen nem tudom eldönteni melyikre cseréljem le a mostanit.
Szerintetek ?
Janó az + 1 gombnyomás
Elég szépre sikeredtek a jövő évi modellek... A kis plexi ezek szerint már gyárilag jár a motorhoz?
Bele-bele szoktam olvasgatni a topicba, mert roppant érdekes és tanulságos, mikor fél oldalon keresztül fejtegetik, hogy milyen hatással van a benzincső kanyarulatának íve a gumi kopására! Vagy valami hasonló baromság.
Ez csak ezért van.Ö tudja
Szia tutis úr!
A kályha .... most érdeklődöm telefonon.......már félkész állapotban van
Lehet Szombaton már kész van