Igen,igazad van,nem ezekre az utakra való.De én nagyon szeretem,nem vagyok az a száguldozós őrült....amúgy nem olyan nehéz ám megtartani.Igaz,jó kondiban vagyok ,elbirom.De ha a garázsból kell kiszednem,néha megakadok egy kis lejtőn.Na akkor nehéz,neki kell feküdni izomból hogy kitoljam
Itt nem az idő a lényeg hanem a képesség. A GSR is sok lenne Neki, de azt még talán tudná uralni. De egy hayabusát? Meg sem tudná tartani hogy ne dőljön el..
Szép amúgy a busa, de nem a magyar utakra való, alig van hely ahol ki lehet használni az erejét..
Én is csak csatlakozni tudok tutishoz!A vas ezsméletlen szép,kezes(tényleg csukló függő!)!
Nekem is első mocc,és nemokozott gondot!Hiddel jó választás!
És nem utolsó szempont,h a legjobb társaságba csöppensz!
A saját nyelvemen: A motor kibaszott jó!
Virágnyelven: GSR egy megbízható motor, kezdők is el tudnak bánni vele de haladók sem unják meg. Minden a csuklódon múlik. Olvass el pár tesztet vagy népítéletet..
A magasságod ne zavarjon, én 185 vagyok és simán jól áll a motor
Bátorságnak bátorság, de ha van önuralmad és van egy kis tehetséged is hozzá, kezes bárány lesz a motorból..De lehet üvöltő vadállat is, én ezt szeretem benne
Itt csak ajánlani fogják a motort, főleg ha felteszel magadról pár csini fotót (na jó ez csak vicc)
Cimbim párja is most vett egy GSR-t, ő is kezdő a téren, de szépen elboldogul a vassal.
Sziasztok!
Lora vagyok. Véleményeteket kérném.
Jónak látszó ajánlatot kaptam egy GSR 600-as motorra. Nem ismerem igazán ezt a típust, kíváncsi lennék a véleményetekre. Mennyire megbízható műszakilag, kényelmes-e, könnyen kezelhető-e stb.
Első motorom lenne, 2 hónapos a jogsim. Nagy bátorság?:-) Nem vagyok eszetlen tini, talán benőtt a fejem és kordában tudom tartani. Viszont 178 cm magas vagyok. Ez miatt néhány motor kicsi nekem. Ez szerintetek esztétikailag megfelelne?
A héten kapok kis pénzt a munkáltatómtól, csak az a baj hogy hideg étkezési utalványban.. Pénzzé teszem és lehet el tudunk beszélgetni a kormányról..
De majd meglátjuk...
Szép amúgy a busa, de nem a magyar utakra való, alig van hely ahol ki lehet használni az erejét..
Én is csak csatlakozni tudok tutishoz!A vas ezsméletlen szép,kezes(tényleg csukló függő!)!
Nekem is első mocc,és nemokozott gondot!Hiddel jó választás!
És nem utolsó szempont,h a legjobb társaságba csöppensz!
Étvágy !
40.000 lenne feleslegbe
A saját nyelvemen: A motor kibaszott jó!
Virágnyelven: GSR egy megbízható motor, kezdők is el tudnak bánni vele de haladók sem unják meg. Minden a csuklódon múlik. Olvass el pár tesztet vagy népítéletet..
A magasságod ne zavarjon, én 185 vagyok és simán jól áll a motor
Bátorságnak bátorság, de ha van önuralmad és van egy kis tehetséged is hozzá, kezes bárány lesz a motorból..De lehet üvöltő vadállat is, én ezt szeretem benne
Itt csak ajánlani fogják a motort, főleg ha felteszel magadról pár csini fotót (na jó ez csak vicc)
Cimbim párja is most vett egy GSR-t, ő is kezdő a téren, de szépen elboldogul a vassal.
Lora vagyok. Véleményeteket kérném.
Jónak látszó ajánlatot kaptam egy GSR 600-as motorra. Nem ismerem igazán ezt a típust, kíváncsi lennék a véleményetekre. Mennyire megbízható műszakilag, kényelmes-e, könnyen kezelhető-e stb.
Első motorom lenne, 2 hónapos a jogsim. Nagy bátorság?:-) Nem vagyok eszetlen tini, talán benőtt a fejem és kordában tudom tartani. Viszont 178 cm magas vagyok. Ez miatt néhány motor kicsi nekem. Ez szerintetek esztétikailag megfelelne?
De majd meglátjuk...
15 perc jégvakarás.