Nézd én lenni 177 cm. NO és piszok jól nézek ki rajta
Idén Szeptemberben vettem meg életem 1 ő! Motorját....( a képen látod )
Hóóóóónapokig rostáltam a típusokat. De ez nagyon-nyagyon jó motor. Bejött!
Könnyen lehet vele menni. Én már nem vagyok az a 5 perc alatt a Balcsira érjünk le típus
De a városi forgalomban és kinn az országúton is gyönyörüen megy! Élvezem....
Na tehát ha elfogadsz 1 elfogult kezdő véleményét,,,,,,EBBEN A TÍPUSBAN NEM CSALÓDSZ!
Hallo!
üdvözlet a körünkben.
Szóval a motor kib@szott jó,vedd meg és ha nem jött be akkor rajtam elégtételt vehetsz.
GAranciát vállalok a mondatomra.Nekem bejött a GSR 600,neked is befog aztán meg majd csak hálálkodhatsz ,hogy hallgattál ránk
Sajna csak ebben a formában használtam..A bratyesz elé kiment egy szőke picsa aki ezt hitte hogy a motorok át tudnak ugratni az autón. Igaz félig igaza lett mert a bratyesz át is vetődött a motorháztetőn.. Biztosító 2,5 év múlva fizetett.
Köszönöm a hozzászólásokat. Mindenhol csak jót olvasok a motorról. Holnap átnézetem szervízben és ha tényleg olyan jó műszakilag,ahogy a gazdája mondja, akkor megveszem.
(ha gyorsabbant vennék,akkor Ninja-t vennék ,bár nem ismerem,de első látásra szerelem volt )
Még egy kérdés a lányokhoz! Tudtok olyan üzletet ajánlani, ahol árulnak női 2 részes bőrruhát 42-es méretben is? Legtöbb helyen csak 36-38-as van.
Vedd csak meg Ne tétovázz
Örökké boldog leszel vele,míg meg lesz
Mennyi idős a kicsemelt kicsike? És millen színűűűű?
Nézd én lenni 177 cm. NO és piszok jól nézek ki rajta
Idén Szeptemberben vettem meg életem 1 ő! Motorját....( a képen látod )
Hóóóóónapokig rostáltam a típusokat. De ez nagyon-nyagyon jó motor. Bejött!
Könnyen lehet vele menni. Én már nem vagyok az a 5 perc alatt a Balcsira érjünk le típus
De a városi forgalomban és kinn az országúton is gyönyörüen megy! Élvezem....
Na tehát ha elfogadsz 1 elfogult kezdő véleményét,,,,,,EBBEN A TÍPUSBAN NEM CSALÓDSZ!
Szóltam
Csirkecombot kérek vagy egy nagy adag LECSÓT!
üdvözlet a körünkben.
Szóval a motor kib@szott jó,vedd meg és ha nem jött be akkor rajtam elégtételt vehetsz.
GAranciát vállalok a mondatomra.Nekem bejött a GSR 600,neked is befog aztán meg majd csak hálálkodhatsz ,hogy hallgattál ránk
kykee
www.superzone.hu
Kitől veszed a motort, ismerjük?
(ha gyorsabbant vennék,akkor Ninja-t vennék ,bár nem ismerem,de első látásra szerelem volt )
Még egy kérdés a lányokhoz! Tudtok olyan üzletet ajánlani, ahol árulnak női 2 részes bőrruhát 42-es méretben is? Legtöbb helyen csak 36-38-as van.