Köszi szépen. 50ért van egy nagyon ramaty külsővel rendelkező sirocco. Többször földhöz lehetett ba... szóval leejthették egy párszor. Ezért ilyen olcsó. Gondoltam megveszem, 1 új házat rá, és akkor lesz 1 fasza siroccom. de mondjuk 40 a ház, 50 a tella. Használtan 90-100 között mennek. 110ért van "white" a világos színű ....
Majd holnap megnézem még1X a tellát mert ha nem kéne csak 1-2 cuccot cserélni az 5ből akkor még jó is lehet....
ja készülünk a karácsonyra holnap nálunk lessz a vacsi jó én csak hetlekotlálok tegnap kicsit beruktam em vészesen csak ilyenkor kicsit türelmetlen vagyok
Csáó. Telefonos ügyben zargatnálak.
Egy sacc per kb árat tudnál mondani nekem 8800 sirocco házra?
CSak a ház kellene. VAgy próbáljam meg filckoronggal otthon felpolírozni
Elvégre alumínium
Hali Jani!
Stex Alfréd a terv? Még fogalmam sincs, mert másfél hete van egy édes, bájos, bűn rossz, hisztis, ugatós, 3 hónapos, szőrős kiscsajunk! Így a szabad estékért már küzdeni kell itthon. 28-ra pedig az egyik cimbim 30. szülinapjára vagyok hivatalos. De csak ki tudom bulizni, hogy a névnapomon elmehessen kicsit iszogatni. Szóval 90%... kedv pedig 100%!
Majd holnap megnézem még1X a tellát mert ha nem kéne csak 1-2 cuccot cserélni az 5ből akkor még jó is lehet....