Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lesz még egy KLÁN baba
Gartula!
A meglátásom arraz irányba stagnált,hogy a GSR klán csapatvezető nélkűl maradt !Szerintem eme poszt betöltésére a legjobban Gino felel meg,ugyanis (nem csak az én véleményem)de a legjobb körültekintéssel ad kielégítő válazt,és a legnagyobb műszaki tapasztalatokkal bír közüllünk!Elszántsága és határozottsága,kiemelkedő kitartása és fejlődése a motorozásban erre hivatott.
Én adom a Gino papa vezető szerep betőltését.
Vélemény?
Aloha allbádi!
nagyon kösz.
az elrontás még odébb van.....
Szeva!
Azért kék,mert ez a legszebb szín!
A szilveszter+ alakulna! Konkrét terv még nincs,de a kykee feldobta,h mi lenne ha 1ütt töltenénk a szilvesztert GSRs-sk+más mocisok+barátok+barátnők+feleseggek+ilyesmi! Hogy a következő év ne úgy telljen el mint ez!

Csak tudni kéne,h ki mennyire értékeli az 5letet!
Én nagyon támogatom!
Szegasztok!
Hali!
Ja-ja, meló még annál is több, mint gondoltam. No meg a költözködés és az önállóbb élet sem megy olyan zökkenőmentesen! De vasárnap óta az új helyen is van már net, így majd újra be tudok csatlakozni a fórumra - nem csak munkaidőben.
A mocira meg sokat kellene költeni már megint: 18e-es szervíz, új garnitúra gumi, no meg ha összejön (hála Rece apónak) én is belépek a hangosabb GSR-esek táborába!
A motorod nagyon szép lett! A felni miatt irigyellek is ám, csak miért kék az a motor?
Szilveszter még messze van, de mi a terv?
Köszi Abdul!

Mizu van veled? Ritkán irogatsz!Sok a meló?
Szilveszter?

Tényleg a SZILVESZTER Mindenki?
Üdv all!
Gratula Syrus és Tarka! Aztán nem elrontani nagyon a srácokat!
Gyerekhordó?
Abban fürgyik?
Jó reggelt !
Már 2-3 éve öltöztetitek? Én aztat hittem, h csak 1éves körű van!
babacucc-cserélős tocsik lettünk
Na meek alunni.

Jónyóc.
csátokk.
Oksa. Várom a képt.
Már majdnem van minden.Gyerekhordó,gyerekülés,kiságy,stb....Mindenki tud valamit.....
Kis stihlmotort...arra gondoltam,menjen,mint állat.

De ilyen gyorsan kinövi,aszittem 1 babakocsi,az jó 3 éves koráig,vagy mittuomén meddig kell tolni a gyereket a kocsiban.....
Má mé ne lehetne.....
Majd tavasszal visszatérünk rá! Addig úgyse kell még nektek.... (hacsak nem akarsz beleszerelni valamit addig)
Ki lehet nőni egy babakocsit?
Ezt eddig senki nem mondta...
Kinőtte bammeg......
Már 2-3 éve gyerek ruháit hordja!
Tijéd a elsőbbség.... nekik stopp a tábla!
te! és kicsiG-nek nem kell már?
köszivárom stipistopi....
van itt pár gyerekes aki rácsapna
Roan márkájú, nem gagyi.... nagyon sok féleképpenösszevisszavariálhatószerelhetőbővíthető.....
Majd
leképezem a fényt róla, oszt eekűdöm!
ja hogy babykocsi?
milyen mennyi miért megalkuszunk....