Jó Estét Mindenkinek !
Tegnap este érkeztem meg az Albán Túráról . 2322 Km jött össze , sok motorosnak való utakkal . pl. : SH 20 oda-vissza ,+ itt útközben megálltunk finom sült halat enni .17 motor ...Probléma nem volt , eső sem ...Enni
Ausztria 1841 Km-rel letudva .Már elég régen voltam , szebb mint régen , jó volt újra ...
A GSR jól működött mint mindíg !!! 4,3 l / 100km fogyasztás hegyen - völgyön 15 + évesen , 74 077 km-nél elfogadható.
A most kicserélt gyertyák a 2. sorozat . 24 000 Km-nél lett kicserélve a gyári , ebben van 48 000 Km , közben többször ellenőrizve a hézag .Semmi gond nem volt vele .Az LP akku még polcon pihen mivel a 2. akku -VARTA -még ellátja funkcióját .
Sziasztok, gsr600-hoz hol lehet normális áron benzinszűrőt (benzinpumpánál) vásárolni, vagy a 15 eFt az egy normális ár érte? Nagyon szépen köszönöm az infókat....
Ha valaki tudna nekem segíteni abban hogy kellene egy hűtő ventilátor normális áron nem tudom hogy a GSR750-é jó e bele mert nagyon sok az azonos alkatrész
Sziasztok
Segítség kellene nekem olyan ügyben hogy van egy GSX-S 750 és felforr a viz benne lassú menetben, ventilátor nem kapcsol. Gombát már néztem,de nem az
Előre is köszönöm
Tegnap este érkeztem meg az Albán Túráról . 2322 Km jött össze , sok motorosnak való utakkal . pl. : SH 20 oda-vissza ,+ itt útközben megálltunk finom sült halat enni .17 motor ...Probléma nem volt , eső sem ...Enni