Tudok ajánlani valami rendes webshopot, ahonnan be tudnám szerezni rendes áron a légszűrőt, olajszűrőt, olajat, gyertyákat?
Még egy kérdés: a HifloFiltro szűrőhöz tömítést adnak? Vagy külön rendeljek a motorhoz?
Ezek szerint elég jó szinten van megbízhatóság terén.
Nem is értettem amikor nemrég valaki itt köpködte a fórumon a GS-t hogy milyen szar, meg hogy mennyit kellett javítani.
Nem, kopó alkatrészeken kívül nem igen volt cserélve semmi. Asszem egy karbitűszelep és tömítés, a másikban csak tömítés. Ill. volt még a jobboldali gyújtás jeladó, amit bontóban vettem hozzá.
Hát igen, mikor mondom h az enyémben majdnem 99 ezer km van, az de húúú sok, aztán számolok, h 2003 óta van nálam, kb. 75e. raktam bele 13 év alatt, akkor ki lehet számolni, h évente átlagban nem mentem 6e km-et. Ráadásul úgy, h az utóbbi pár évben lófaszt mentem a gs-el. Persze én nem tekergettem vissza.
A hasznaltauton 2 db van hasonló évjárattal 30e km körül, hát nem tudom, h elhiggyem-e???
http://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/motor/SC29RCW2K4KCACM0RUHGLZ9P844LJ3KC74OI8FFM51CHJYRWR37GCQCLJY6EW9EJC9H51GM8MKKJTZFA01IM39MF69URM62OF7CMPAWSYMPIOJWSC45AUM9FDZEESU4O28CKM98SLSWHCWRQ2A7ES4J279YWG1OWI0K789G7O1AESTS5YHGFDH8CILPLLECPFTW8UA1D6ZLQYA/page1
...mondjuk ameddig szar van addig veréb is.... a hülyék pedig megérdemlik,hogy átbasszák őket. Most ,hogy hébe-hóba árulom a dustert jönnek azzal,hogy 3 évesen hú de sok a 77 ezer km és ,hogy ugyan ennyi időset jóval kevesebb km-el hirdetnek és olcsóbb is...igaz,hogy külföldi okmányokkal...igaz ,hogy már a képen látszik,hogy az biza kapott már pofont...meg ,hogy kereskedőtől (na bennük aztán végképp nem bízom) A magyar forgalomba helyezés...a számlákkal igazolt és a gyári felére csökkentett szervizintervallum ...az egy és első tulaj az lószar....az ár és a km a lényeg.....mint ahogy motorban a 30 ezer...autóban a 100 ezer km..
Talán két éve Krissallal karöltve levelezgettünk jó pár átvágóssal akiket innen kukáztunk....egy idő után már csak ugyanazt a levelet küldözgették. Pedig írtuk ,hogy a hajózási társaság amit javasoltak nem létezik...meg amúgy sem mossa tenger a partjainkat...
Amúgy pont tavaly volt ,hogy egy ismeretlen felhívott a Honda miatt...mert amit küldtek neki képet a forgalmiról abból kinyomozta ,hogy pillanatnyilag kié a moci..és ,hogy azon a nevetséges áron azonnal megvenné. Kiderült ,hogy a sumák kis geci azokkal a fotókkal hirdette a motoromat ami alapján 3 éve én megvettem.....
Az a baj ,hogy hiába jelented....egy csomó ideig fönt hagyják...
éN AKKOR IS KIVÁNCSI LENNÉK, HOGYAN CSŰRIK CSAVARJÁK.
Anno mikor még mentek azok a telefonos betyárkodások, amiken kellett volna venni egy feltöltős kártyát és feltölteni az ő telójukra, engem is megtaláltak. Én meg nagyon örültem neki, legalább egy fél órát dumáltam velük a kontójukra, aztán mikor meguntam, elküldtem őket az anyjukba...
Még egy kérdés: a HifloFiltro szűrőhöz tömítést adnak? Vagy külön rendeljek a motorhoz?