Noozsid... Ez a kurultaj ugye? ami kunszentmiklós mellet került megrendezésre? Ott dolgoztunk a környéken... nagyon sokan vannak.. Am jövőre ha minden igaz Nálunk Bugacon rendezik meg :P
Lehet, hogy hülye kérdés, de kellene lennie víznek a légszűrő alatti túlfolyótartályban?
Másik kérdés:
Mennyibe kerülhet a típushibának nevezhető fesszabályzó javítása vagy cseréje. Ma reggel harmadszori indítás után már nem indult be, pedig közben mentem vele. Tegnap kicsit meghajtottam a gépet prbálgatásképpen, azóta merül az aksi. Ma már csak betolni tudtam és mentem vele 40 kilit, de nem töltötte fel az akksit.
milyen motorod van? E S SM
Az SM -es kollégák hátha tudnak segíteni, mi csak terepen megyünk, így ebben nincs tapasztalat. a gumi jól van felrakva? felninél egyformán kint van gumi a helyén,mert ha nincs esetleg ez miatt is lehet olyan mintha 8 lenne benne (vagy centirozás)
van valami jotanácsod a szereléshez?
a mocim kb 100 nál elkezd rázni ekkor kiülök a tankra és a végéig forgathato a dög
de hátulrol nézve kb 60 tol a hátso kerekem ugy csinál midh 8 lenne benne pedig nincs
tényleg nem akarok g*ci lenni, de a motor már nálad van egy ideje, a felújítás miatt az olajat is leengedted egyszer, de ezek szerint nem cseréltél még olajszűrőt? (kb 2000ft a suzukinál)
Hogy a beleesett nívópálcát ki akarod-e szedni meg sem merem kérdezni.
dugó+gyűrű+csapszeg=45e, külön nem tudom mennyi lehet.
Amugy mentünk egy finom 200 km-t ma Balcsira le, fürdés, majd Sárvár tüzijáték lesés és most értünk haza :) Amugy 170 km nél kellett áttenni tartalékra és utassal voltam! Majd az okosok kiszámolják h mennyi is a fogyasztás? Na de ha jól számolok, az olyan 4 és fél literes fogyasztás....Amugy multkor nem tekertünk ennyire akkor 3 és félből megállt utassal Az azért nem rossz nem? Még a héten vki benn lenne egy balatoni útban? esetleg kisebb fürdéssel együtt?
van egy új mocis oldal
vasparipa pont hu
ha van kedvetek nézzétek meg :)
szép estét :)