Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs, hogy így ismeretlenül beleugatok
van egy új mocis oldal
vasparipa pont hu
ha van kedvetek nézzétek meg :)
szép estét :)
Noozsid... Ez a kurultaj ugye? ami kunszentmiklós mellet került megrendezésre? Ott dolgoztunk a környéken... nagyon sokan vannak.. Am jövőre ha minden igaz Nálunk Bugacon rendezik meg :P
Lehet, hogy hülye kérdés, de kellene lennie víznek a légszűrő alatti túlfolyótartályban?
Másik kérdés:
Mennyibe kerülhet a típushibának nevezhető fesszabályzó javítása vagy cseréje. Ma reggel harmadszori indítás után már nem indult be, pedig közben mentem vele. Tegnap kicsit meghajtottam a gépet prbálgatásképpen, azóta merül az aksi. Ma már csak betolni tudtam és mentem vele 40 kilit, de nem töltötte fel az akksit.
Beszéltünk a sisakkameráról és haverom mondott egy jó tippet!
Laptop táskába a háton, webcam a sisakra szigetelőszalagozva
Hihetetlen hogy lement a motorok ára!
Nézem a használt DRZ-ket és olcsóbban jobbakat lehet venni mint az enyém!
Ez borzastóóóó
tudom hogy nem ide vág de megprobálom még is
voltam magyarok találkozoján
holnap lessz biztos aszonta .
ha nem akkó megpróbálta elkapni szolnokon a tüzijátékokat
meghalt a fórum? hol vagy DRZ07 újraélesztés
milyen motorod van? E S SM
Az SM -es kollégák hátha tudnak segíteni, mi csak terepen megyünk, így ebben nincs tapasztalat. a gumi jól van felrakva? felninél egyformán kint van gumi a helyén,mert ha nincs esetleg ez miatt is lehet olyan mintha 8 lenne benne (vagy centirozás)
elsőről ez van
van valami jotanácsod a szereléshez?
a mocim kb 100 nál elkezd rázni ekkor kiülök a tankra és a végéig forgathato a dög
de hátulrol nézve kb 60 tol a hátso kerekem ugy csinál midh 8 lenne benne pedig nincs
Uhh köszönöm!
nem akarok pofátlan lenni (DE) elsö futömuhöz is van?
nekem ezek vannak meg.
ez segít?
honnan tudnák letölteni egy robbantott ábrát,szerelési utmutatot ehez a döghöz?sos
Sziasztok!drz400 hotso telo alatti kutyacsont javito szetje nincs valakinek a polcon?,elfekvöben?vagy valami jo tanács
tényleg nem akarok g*ci lenni, de a motor már nálad van egy ideje, a felújítás miatt az olajat is leengedted egyszer, de ezek szerint nem cseréltél még olajszűrőt? (kb 2000ft a suzukinál)
Hogy a beleesett nívópálcát ki akarod-e szedni meg sem merem kérdezni.
dugó+gyűrű+csapszeg=45e, külön nem tudom mennyi lehet.
Jó gép
Szia.

Szeretnék veled beszélni mert lenne 1-2 kérdésem. Megadnád a tel számodat?
akkor jó ,nem sokára játszhatonk segre pacsit
városba gultam egy lazát egykébe meg ferihegy tracsparti jó idö volt nagyon
és miért marad el?
Amugy mentünk egy finom 200 km-t ma Balcsira le, fürdés, majd Sárvár tüzijáték lesés és most értünk haza :) Amugy 170 km nél kellett áttenni tartalékra és utassal voltam! Majd az okosok kiszámolják h mennyi is a fogyasztás? Na de ha jól számolok, az olyan 4 és fél literes fogyasztás....Amugy multkor nem tekertünk ennyire akkor 3 és félből megállt utassal Az azért nem rossz nem? Még a héten vki benn lenne egy balatoni útban? esetleg kisebb fürdéssel együtt?
Úú bazz épp voltunk...20.án...Sümegen láttam is 2 Lc4et meg 1 FMXet nem szhelyiek voltak?
Hali mindenki! Sorry, hogy elvesztem
Egész jól gyógyulgat a mindenem Remélem nemsokára újra tudok mocizni
úúú de jó volt félegyházán a tüzijáték
noozsid megvolt a csapatás?