Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megölted a fórumot

te szemét
szegény fórum
nem sokat élt
itt a vég
hol vagytok
El van veszve mindenki, ez így nem jó
olyan fájl amit a gépem nem bir megnyitni
gdb
vagy mi
Köszi,de már van rajta azota némi változás!Rendörbácsika akedvéért tükör.És a hátso esögumi már teljesen elkopott pedig tapadt mint állat csak 500 km és kuka.
Ghost szép a géped... Remélem minnél hamarabb tudunk együtt motorozni.. Már lábon van a gép csak csupaszon meg kipuff nélkül nem akarok motorozni XD
nincs rá programom
nem tudom megnézni
de nem töröltem az emailt
mivel tudnám megnézni
tiszteletem az összes drz-nek
supermoto
jó estét ,hölgyeim ,uraim
DRZ07 küldtem neked e-mail t nézd meg remélem hasznodra lesz!
E-s gyári kipufogó 15000?
szia,nekem van gyári kipuffom ha érdekel,15pénz szinte új
Hát nem túl szép, majd veszek rá matt fekete festéket!
De a legjobb benne hogy ingyen volt
* parkHoz
Ma 19 óra után megyek ki ferihegyi fmx parkoz rokkant sétát tartani a kutyusommal Ne üssetek el, ha arra jártok... nem tudok elugrani az útból... Kööööszi
Nekem van egy gyári DRZ csomagtartó, nagyon szép állapotban. Csak ha valakit érdekel... 7000Ft.
14es lánckerék érdekelne ...
ötletes
célnak biztosan megfelel ha nincs igényed rá hogy szép legyen akkor tökéletesen jó! csak minél hamarább fesd át mert ez a zöld szín egyáltalán nem jó.
Heló!
Néztem csomagtartót, de 15000Ft+ posta
Pedig nem egy bonyolult szerkezet!
Végül is nekem nem is fontos hogy szép legyen meg hogy a dobozt rá lehessen rakni!
Az a lényeg hogy legyen hova tenni a táskám ha megyek valahova!
Nagyapámmal egy sörözgetés közepette összedobtuk ezt a "csodát"
10es betonvas, 2 kis darab cső, csavarok, és kb ennyi!
Csúnya és a célnak tökéletesen megfelel, a kistáska nélkül egy normál mérető utazótáska hosszában simán felpókozható!
( kár hogy csak zöld festék volt itthon )

Hy!

Eladó 1 db Pirelli Diablo Strada 160/60 ZR17 M/C (69W) típusú hátsó papucs! Tömlő nélküli. Kb 100km-t futott (elhozták a mocit és már cserélték is lefele). Ára 16000 Ft + postaköltség (max 2500Ft)

Érdeklődni: killknight007@gmail.com
hát sztemj is szép lenne... kék fehér moci piros kézvédő...
de jó mert bármikor rakhatok rá mert a műanyag cserélhető... de így a műanyag pánt is jól néz ki rajta.. :D
Gyönyörűen mutatna a motorján
van egy piros kézvédöm ha érdekel polisport:D