Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na jól eltüntetek, mindenki elment delelni?
vagy motoroztok?
valszeg én is kinézek délután
lehet és te hova tartasz
tiszta felháborito tegykeréken amikor ketön is lehet
attól függ hogy mennyi pénzért tudsz hozzájutni egy RMZ dobhoz (nem olcsó) mert a rárakással nem sok munka van, egy az egyben passzol rá csak egy összekötő cső kel hozzá.
csá,mész ma ferihegyre?
na és még 1 idegelő kérdés: olcsóbb mint 1 akármilyen sportdob, v menniyből jön ki a ráfaragása?
ezután befejezem az idegesítő és hülye kérdéseimet megigérem
Persze hogy ér annyit!
Díszből senki se rakná rá
de ér annyit mint 1 sportdob v csak dísz? mee nekem nagyon teccik, jobban mint a sportdobok
kössz! am fingom nincs azé kérdeztem
hali ! most lett kész a fényezése a drz- hűtő védőnek, amit g.gábor motorjárol lestem le , megpróbálom felszerelni a motorra !
csak a dob! a rendszert hogy tennéd fel a DRZ re? (az nem olyan)
ez így van! de még lefelé is egy keréken megy le nagyon ügyesek
tudod mi a baj hogy a végén amikor a tetön föl le megy a deszka épitményen egykeréken ott én még segen csusznék le mitán a motoromat lecsusztatam az oldalán , van mit tanulni böven
De nem ám! És nincs kézifékes butulás sem télen...

A videoban meg a csávó egykeréken megy fel a háztetőre
láttam már pár drz-n rmz450 kipufogót, eddig jól is van, de az érdekelne h az csak a kipufogó dob, vagy az egész rendszer az rmz-é?
ezér istenítem a ladát
az elejénn a csávó milyen gyorsan felhajítja a szemüveget, nekem fél óra mire felrakom nómálisan
1szer lessz olyan red bullos bukóm az biztos
ja és nagy tisztelet ezeknek az embereknek, nagyon durva a terep-szerintem
nézd a jó oldalát, nem lesz kátyu
ha behúzott kéziféknél lemerül az akkumulátor , akkor se tolni se húzni nem lehet a szervizig ?
Az igaz Úgyis nemsokára megszűnik a földi közlekedés, nagy a zsúfoltság meg sok a köcsög
mit gondolsz hogy lesz igy belöle ürhajó ha nem "fejlesztik"
Már a 4ütemben is van két fölösleges ütem, de tesznek bele még1et Biztos nem lesz bonyolult így beleolvasva...
Az összes új motor/autó egyre bonyolultabb és az ember meg csodálkozik, h a szervízben miért kérnek el vagyonokat. Nekünk van itthon egy céges passat. Ebben pl elektromos a kézifék Persze a hátsó keréken ehez külön munkahanger meg betétek vannak az egyszerűség kedvéért és mi a poén? A kézifék betét cseréjéhez (az elektromos volta miatt) számítógép kell! Nem kamu. Számítógép kell egy fékbetét cseréhez...