by by 40e FT
De így eladóvá vált 1 pár gyári tükör ha érdekel valakit..
Jha és hátul a belső rongyá volt szakadva :S szelep kiszakadt.. S: nemcsoda a defekt XD
Nem érdekel valakit egy SUZUKIS cordura kabát+nadrág?én is csak a motor mellé kaptam! bolti ára amúgy 130eft de ha te mondasz egy jó árat akkor viheted! ja és amúgy fekete! de ugyanitt van egy 45-ős 1x használt Forma túra csizma és téllég csak 1x használt!ara is mondasz egy árat akkor viheted!
Nem érdekel valakit egy SUZUKIS cordura kabát+nadrág?én is csak a motor mellé kaptam! bolti ára amúgy 130eft de ha te mondasz egy jó árat akkor viheted! ja és amúgy fekete! de ugyanitt van egy 45-ős 1x használt Forma túra csizma és téllég csak 1x használt!ara is mondasz egy árat akkor viheted!
Huh, motorcuccok csak apróságok inkább... (lánckerék lesz előre egy 14-es úgy 3e km-el hibátlanul...)
Inkább ruhák lesznek, felszerelések, bukók, stb...
Köszi, én abból indultam ki, hogy az SM kerék nem feltétlenül ua. mint az enduro (fizikailag). Tehát ahhoz eleve más kihajtás kellhet, akkor meg már egyszerűbb igy megoldani.
(Mivel ilyen összehasonlítást nem tudok végezni ("csak" SM van), az egész csak feltételezés.)
Ha a km-óra cikkszáma egyezik, akkor biztosan így van.
Jah.. előbb olvass, aztán kérdezz. Csak most néztem az adatlapod. És ha jól sejtem, a képen a Te mocid van. Hát fufufúúú, telitalálat! Nagyon dögös lett! Grat hozzá!
am nekem tök8 csak rákérdeztem
De így eladóvá vált 1 pár gyári tükör ha érdekel valakit..
Jha és hátul a belső rongyá volt szakadva :S szelep kiszakadt.. S: nemcsoda a defekt XD
csizma
kabát+nadrág
Inkább ruhák lesznek, felszerelések, bukók, stb...
Holnapra már lehet kerül fel lista képekkel is.
Eladtam a motoromat, az új gazdája fogja mostmár adni neki az érzést.
Hamarosan kiárusítom a megmaradt cuccokat a motorról, ill. rhuák, felszerelések, stb...
(Szép lett, grat.)
(Mivel ilyen összehasonlítást nem tudok végezni ("csak" SM van), az egész csak feltételezés.)
Ha a km-óra cikkszáma egyezik, akkor biztosan így van.