Köszönöm a sok segítséget. Most lehet teszek 1 próbát a MOTUL-al.
Amúgy ti hogy tudjátok csilli-villire lemosni a mocit? Én próbáltam magasnyomásúval, de nem igazán vált be.
Kedves noozsid!
_Hogy szolgál a kedves bal lábának az egészsége? Nagyon szükségem lenne egy jobb lábra XD Az enyém még mindig be van dagadva pedig maszírozom 1000-el de semi javulás... :D úgyhogy nagyon kellene a jobb lábad XD hamár múltkor felajánlottad :D :D :D
A kis ravasz XD Készül a következő válságra XD
DRZ kupára én is szeretnék majd menni.. De mondjuk nem nevezek be mert egy sm-elé nem sok esélyem lenne XD
nyo én kimentem 1 kanyarra, de ez a 20 perc most bőven elég is volt szoknom kell még ezeket a csimmákat, meg valamit csinálni kéne a gáznak is mee a végén má alig bírtam húzni
Amúgy ti hogy tudjátok csilli-villire lemosni a mocit? Én próbáltam magasnyomásúval, de nem igazán vált be.
_Hogy szolgál a kedves bal lábának az egészsége? Nagyon szükségem lenne egy jobb lábra XD Az enyém még mindig be van dagadva pedig maszírozom 1000-el de semi javulás... :D úgyhogy nagyon kellene a jobb lábad XD hamár múltkor felajánlottad :D :D :D
DRZ kupára én is szeretnék majd menni.. De mondjuk nem nevezek be mert egy sm-elé nem sok esélyem lenne XD
nem tudja véletlen valaki hogy menyibe kerül egy új gyűrűsor, nívólpálca, oil szűrű?
ezeket kell cserlnem eddig....
csak full szintetikust tegyél bele azt szereti!
MOTUL v. MOTOREX
Mintha valaki 1szer azt mondta volna, h ezt szereti a DRZ.