Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te se ugrálj szandi
Most kaptam info-t, h Kakucson lesz valami figyfene!
2000 Ft lesz a nap asszem! hmm?
vasárnap milyen idö lesz vajón megyünk hányan lenénk
sziaaaaaaaaaaaaa
nekem biciklivel most elég nehéz lenne (monnyuk motorral is ) mert a campingon nincs elsőfék
Grat a "tulajsághoz"!
http://www.kepesmotor.hu/moto
r...

A srácnak szinte minden DRZ-hez!
háát olyan sima gumikkal gondoltam
Mért ne lehetne aki tudja az megcsinálja biciklivel is (kérd + kawa80 Ő megmutassa)
Azt simán bírja a bringa! Full-ra felkeményítettem a telót és betonon bármikor megállok így vagy egy 2 méter gurulok!
De ott a fűben nem tudnám!
2001-es DRZ-E tulaj lettem. Lenne pár kezdő kérdésem.
Honnan érdemes alkatrészeket rendelni/venni?
Kellene kormánycsapágy, fékkar, kuplungkar, oldalidom, kormány, szűrők első körben. SM szettel van és majd első gumi is jó lenne, de városban használom leginkább, nem pályán. Abból mit?
Ami még fontos lenne, hogy nagyon hangos. Ez azért baj, mert akkor indulok el otthonról reggel, mikor a család még alszik. Így most tolnom kell egy darabig, hogy ne otthon legyen hangzavar. Gyári kipu van rajta, de szerintem ki van belezve. Mit tudok csinálni vele, hogy halkabb legyen kicsit? Újra kell tömni gyapottal?
hát ja, meg a gurulást,
Akkor te már tudsz valamit
magát az egykerékre állás kérded?
Tessék vigyázni a lábadra Patrik!
noozsid itt

Szijjjja "patrik"
vagyis úgy akartam kérdezni h a teleszkóp összeül ha elsőkerékre akarsz állni, mert hogy gondolom a fék a bírná
Basszus ma már söröztem! (ping-pong) csata volt
Pedig egyedül vagyok itthon én is!
bánom is de nekem a hétköznap mindig gáz miért nem ma van most csont jó lenne nincs család két napig , mehetnék mint állat
De a popsid megtartom:-)))
Nozsid merre?
E vel azt meg lehetne csinálni
Akkor már most félek ne rabolj el! Tudom, hogy fel akarsz darabolni az erdőben
Én innen rendelek!
Nagyon olcsó és majdnem mindene van!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
és azt sem tudja senki meg mondani h lehete nagyob fogaskereket veni hátra mert az enyémen a gyárivan meg h menyi forint ha lehet na meg a lánc segitsen valaki
Az vagyok én a képen!
..hogy megyünk így motorozni?
Tudok egy jó helyet , ahová csak ketten mennék