Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nekem nem drz-m van dr350esem van, a gyűrűsor 8-9 ezer volt a szimeringeknek meg darabja 500 Ft volt
nekem is
Vasárnap?
jah, most látom neked dr van.. akkor mind1
de aki tudja mennyi a gyűrű meg a szelepszár szimering az irja meg nyugodtan
Nnnnnnnnnna ittt a végleges design DRZ (440)
Ha nem nagy gond és meg tudod nézni az jó, mert most már tényleg érdekel.
Nekem a szinteres E.B.C. bevált!
Mond meg neki
Holnap este is lesz egy kis városi menet!
De Hétvégén tekerhetünk egy jót ! (cigit)
akkor bocs azt lenetartoztas mááááááááá mi a csizió amugy hétvégén lesz menet
mennyibe votl a gyűrűzés és a szelepszár szimering? enyém is zabálja az olajat...
Valszeg ez. Ez az állítgatás ugyanúgy a szoftverben állígat. Amit az EEPROM ban tárol el a műszerfal. Tehát, vagy átpötyögöd vagy a szoftvert írod át. A végeredmény ugyanaz.

Hogy az SM és S/E műszerfal szoftveresen tér -e el, vagy más a meghajtás, utánna kell nézni az alkatrész listában. Ha a meghajtó rész cikkszáma ugyanaz, akkor a meghajtás áttétele is ugyanaz. Egyenlőre valószínűbbnek tartom, hogy szoftveresen tér el. Mivel sokkal olcsóbb a gyártónak egy byte tartalmát másra programozni. És ugyanazt a meghajtást használni, mint másikat gyártani direkt az SM -hez. De mindjárt utána nézek.....
az enyémet vettem ennyiért és az 3-szor volt az emberen! Ne csinálj már bohócot a Hölgyből!
menny má mindjárt szaladsz tegnap hogy hogy nem voltál a forumon csak nem mosogatál
Áh... ágyam fölött lógó cuccokkal is csak álmodni tudok most egy darabig
jóvan csak azt hitem ocsó
Nem hiszem... meg rokkant nyominak most nem kell semmi ... most gyűjtögetek, majd ha moccra tudok ülni (vagy egyáltalán ülni) akkor veszek cuccokat
mert dolgozok keményem né mit találtamhátha jö lesz
Figyu bácsi, hiányolják h chateljünk... tehát... mi volt veled ma?
ahha értem
hát holnap kiderül kezdek vele valamit
hát nekem mikor ette az olajat már rendesen a gép, kapott új gyűrűket és szelepszárszimeringeket.. meg szelepek belettek csiszolva, ennyi azóta nem eszi egyáltalán
Inkább részvétel, mint eredmény.
Már az is csoda, hogy túléltük (már fizikailag).
uj kolégánk de tényleg RUNNER
hát igen ilyenkor jönne jól egy olyan müszer....mert nekem nem nagyon van