Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali,találkoztunk is
te is szereted a kutákat? én is szeretem a kutákat :D van is 1 kiskutám :D :P
én értem és szeretem kutát is , ,
de az a poén nem mentünk többel 20nál....
fogalmam sincs
4en mentünk, haver elöl a kawával, volt egy 90 fokos kanyar, enyhe ívvel, az út közepén ment, és gondolom megcsúszott az első kerék, nem tapadt be mikor boritotta a motort a kanyarba, csak annyit láttam hogy már a földön hampereg a haver a motor meg neki a 15 centis útpadkának
lábtartója letört, beszakadt a farokidom, lezuzta az oldalidomrol a festéket, letört az első index... ennyi a kár kb
hogy sikerült
sziasztok,
Mai motorozásunk eredménye: 1 baloldalán törött Kawa Ninja zx250r
a haver 20al kicsúszott a belvárosban, ahol 100x végigment már kb...
szegénynek jó kis pénz lesz rendbehozatni
de jó mert tényleg szóval tartod a fórumot
értem már
security másképp XD
szekuratyi

mivan
igen te vagy a szekuratyi na jó nem... én is lennék csak melózom... most szombat alkalmából is hajnali 5-től este fél10...
hát igen
én vagyok itt a biztonsági ör
Hát de ha te nem lennél már rég halott lenne a fórom R.I.P. ....
ha igy nézzük akkor én már szétoffoltam az egész fórumot
csoda hogy él még a fórum
Végülis jha.. :D Csak nem akarok mindenkit offolni a kis DRZ-m bajaival gondjaival :D Am ma szétszedtem még jobban... már lóg a levegőben ... De arra nem jöüttem rá hogy esés közben a rendszámomról hogy jöttek le a betűk? vagyis azókról a festék?
ez itt csoportos msn
msn-ed van vagy valami hogy ne offoljuk a topicot?
hát kecskeméten a gokartpályán kanyarban hátsó defekt.. ... az egész hátulja lazán odalett... :S mármint az idomok.. a kormány elgörbült egy kicsit de azt helyrehoztam.. a vatta új kezvédőm eltört, kipuff leszakadt..
és sm pályán buktál vele?Én mégcsak nemrég vettem egy e-böl átalakitott sm-et.Még csak most probálgatom a terelgetését!
jólvan mostmár elhisszük XD XD XD
Mégegyszer közlöm mindenkivel: Heteroszexuális vagyok!
én Bugac... Kiskunfélegyháza melett.. kék S/SM ami jelenleg egy pályás bukta miatt darabokban van.. Még 2 hét mire megjön minden hozzá