ha errefelé szeretnétek jönni akkor mutatok még jó helyeket
sokkal jobbakat mind amit vasárnap láttatok
élmény volt veletek motorozni
a nagy táv miatt meg
A segítségeteket szerezném kérni. Nekem DRZ E - m van, és ma amikor szépen gurultam vele, egyszer csak nem tudok váltani....
A motor veszi a sebességeket, de a váltókar nem áll vissza a középpozícióba.
Gondolom egy rugó húzná a helyére és az törhetett el vagy ilyesmi.
Nincs ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalat?
Minden infó érdekel, a segítségeteket előre is köszi.
pontosan ezért nem mutatom meg, hogy mit is tudok nehogy nagyon felkészüljetek így se sok esélyem van ellenetek
EC hol is volt most? és hányadikak lettetek hány nevező volt? Vagy csak ketten köröztetek a pályán?
Fáradtság az nem gond, ettől jobb nincs is mikor abba fáradsz el amit igazán szeretsz
Örültem volna, ha átadod a kamerát valakinek. Legalább felmérhettem volna, hogy mire készüljek szept 20.án.
Azért mi sem tétlenkedtünk Luyz-al, és szombaton elindultunk, egy EC-n.
Hobbi kategória, 2x20perc, viszont (sokak szerint) elég nehéz pálya.
Élveztük, de rohadtul elfáradtunk. Vasárnap megyünk vissza, edzeni.
Már nagyon várjuk a DR-Z kupa második fordulóját.
SOS! Segítséget szeretnék kérni! Kb 1-hónapja írta valaki, hogy véletlen megszakította az olajszűrő alatti leeresztőnyílás menetét. Emlékszem külön hozzátette, hogy nem volt állat. Ahaa persze! Gondoltam akkor. Most ugyanígy jártam, pedig én sem voltam állat! Csak utánna akartam húzni, mert szivárgott kicsit az olaj. Erre tessék! Pedig már vagy ezer motorban cseréltem olajat és soha ilyen gondom nem volt! Mi a legjobb megoldás erre? Van valakinek tapasztalata-e téren? Előre is köszönöm!
160/60 elfér, bár necces, hogy belehúz majd a lánc széle.
Kerék félrefűzéssel megoldható, hogy gond nélkül elférjen, de nem biztos, hogy ez a legjobb módja a dolognak...
Menéztem a képeket,faszák Defektjavítás jó lehetett
Közben azon gondolkodtam h egy köpésre lakom tőletek,de sose voltam még motorozni veletek
Egyszer elmennék énis egy hasonló túrára
szia! ha már így km óra téma van akkor azt szeretném kérdezni hogy lehetséges e az hogy az s-s km órát beállítani az sm kerekekhez? ugyanis azt hiszi az óra hogy 21-es kerék van benne ezért 15%-al többet mutat
sokkal jobbakat mind amit vasárnap láttatok
élmény volt veletek motorozni
a nagy táv miatt meg