Van valakinek tapasztalata adattábla pótlásában? Sikerült venni egy DRZ t tábla nélkül(a számok stimmeltek, hetekig nem is vettem észre hogy hiányzik a tábla, index csere miatt matattam a fejidom körül és akkor tűnt fel), a közlekedésfelügyeletnél azt mondták, hogy márkaszervizben tudok kérni másikat, meg is kerestem a legközelebbit, de nagyon nehezükre esik csinálni valamit - majd délután visszaszólnak, 3 napra rá megkérdezem hogy mi a helyzet, még nem jutottak el odáig hogy érdeklődjenek, aztán két nappal később visszahívnak azzal hogy lehet cserélni, de nem tudják hogy mi a pontos menete, csak azt hogy sokáig tart, majd a jövő héten visszahívnak, és így tovább.
Valakinek van személyes tapasztalata a témában? A papírjai rendben vannak, a 2003 as első forgalomba helyezéstől végig leigazolható, amennyire szemre meg tudom mondani nem látszik hogy bármit is csináltak volna akár a váz, akár a motorszámmal, elképzelésem nincs mi történhetett a táblával.
Sziasztok! Találtam pár megmaradt alkatrészt a korábban eladott DRZ400S-emhez. Tourmax MSR-303 hátsó fék felső főfékhenger felújító készlet (új, bontatlan); hátsó lámpa; oldal sztender kapcsoló; első fékcső vezetőgyűrű. Akit érdekel, keressen, biztos meg tudunk egyezni.
ezt így nem jelenteném ki
felhasználás módjától függ, ha homokbányában téped a gázt órákig mindenképp szükséges
de mintha te földutas csavargásra szeretnéd használni, oda nem sok szükség van, hiszen van tempó ami hűti
Szia! Tudnál egy linket küldeni a hűtővédőhöz, mert én most vettem, direkt beírtam, hogy "s" és nem jó ventivel, most levettem a ventit.
Ini szerinted akkor nem baj, ha nincs venti?
Bocsi, nem latszik rajta pont a spal felirat, szval ez egy duke2-rol van, de minden modellt ugyan ezzel szereli a ktm.
A haveromnal bp-n rejtozik valahol a gyari drz sm venti, azt nemtudom jelenleg elerhetove tenni, ha esetleg az erdekle, csak valamikor.
En is videken lakom, hajdubiharban. Irok ilyen privat fost.
Nem teljesen értem :D
Van egy bontott venti nálad amit a képen látok? ezt 12 eFt-ért eladnád? Milyen mociról lett bontva? DRZ-ről?
A haverodnál egy másik drz venti van? Vagy ez miért érdekes?
Átvételt hogy tudjuk megoldani? Posta? Én vidéken vagyok...
Köszi
a pc venti szart se ér
ellenben a hegesztőgépekhez vannak elég brutális ventik, de nem sokkal olcsóbb mint a spal
vékonyabbnak a többsége vékonyabb
egy spal nekem is kallódik valahol, mi ledobtuk mert felesleges volt
Megpróbálom előkotorni, a spalt lattam egy dobozba, a drz-t meg nem.
Attol hogy hutovedo kompatibilis nem feltetlen jelenti azt hogy, a venti is az.
Nehanyan rakjak ezeket a pc ventillatorokat is, biztos keskenyebbek, lehet eleg levegot szallitanak. de a franc se kiserletezik vele.
Igen, én is ilyen egyszerű megoldásra. Egyébként most vettem hűtővédőt is a gépre (még nincs felrakva), de még szerencse, hogy csak olyan volt raktáron ami ventilátoros verzióhoz is jó. Azt mondták, hogy a ventilátoros kivitelhez való tökéletes lesz a ventilátor nélküli verzióhoz is. Ebből nem lehet arra kovetkeztetni, hogy az S és SM-re való ventilátor jó lesz az E verzióhoz? S/SM ventit hol lehet nézni? Vagy létezik univerzális venti ami jó lehet?
első körben azt kell tesztelni tényleg kell-e az a ventillátor
pl a motulnak(is) van olyan hűtőfolyadéka ami 130 fok felett forr csak, nyomás alatt még több
utána ha mégis kell, akkor arra kell törekedni hogy úgy felfogatni hogy nem érjen a hűtőhöz a ventillátor
amit vettünk arra csak egy kábelkötegelővel lett felbaszva aztán úgy kikoptatta a hűtőt hogy vagy 5 helyen forrt alig tudtam megjavítani
amúgy meg akku-biztosíték-kapcsoló-ventillátor a legjobb módszer
mi pl a 2t gépről ledobtuk mert igazándiból nem kellett 1-2 alkalommal főzte eddig csak a kávét annyi meg belefér
Szia, én igaz nem drz-re, hanem ktm-re, ugy oldottam meg. Az akkurol hoztam áramot közvetlen, közé tettem egy lengő biztosítékot, sima ket allasu kapcsolo es egy ra valo spal venti.
DrzE verzional mas a huto mint az S/SM verziokba, ha gyarit szeretnel ra nembiztos h elfer, vagy van rogzitesnek helye. van itthon elvileg mind2, gyari drz, illetve ktm altal hasznalt spal, esetleg megmerhetem a dimenzioit.
DRZ400E-re hűtőventilátort hogy tudom megoldani a legegyszerűbben? Valami manuális kapcsolóra gondolok meg egy ventilátorra, de kicsit el vagyok veszve.
Előre is köszi
utcára csak a fim endúró lesz jó, persze lehet mással is menni nem is lesz sokkal rosszabb, csak ha véletlen lesz valami gebasz akkor megszívod ha nem e-jeles a gumi
Rendszámos DRZ400E hátsú gumi ügyben kérném a tanácsotokat.
Most egy 110/100-18 MC5 Motocross gumi van fenn, de ebben a videoban Zsigó nagyon dicséri erdőzésre az X-Grip Jack the gripper Medium gumit ami 140/80-18. http://youtu.be/UTN-HSlnKaE;t=210s
Ez a szélesebb guma gond nélkül felmegy a DRZ-re?
Egyébként még a Gibson 7.1-et lesegetem medium vagy hard verzióban.
Ti mit javasoltok? Egyébként ezek közuti forglaomra okésak?
Valakinek van személyes tapasztalata a témában? A papírjai rendben vannak, a 2003 as első forgalomba helyezéstől végig leigazolható, amennyire szemre meg tudom mondani nem látszik hogy bármit is csináltak volna akár a váz, akár a motorszámmal, elképzelésem nincs mi történhetett a táblával.