Sziasztok!
2006os Drz400E-hez keresek hergert és hengerfejet (normál, 400ast). Kérdésem, hogy a 2007es henger passzol a hatoshoz? Milyen évjárat tartományban tudok nézgelődni? Melyik egyezik a hatossal?
Esetleg ha van itt valakinek eladó, keressen bátran egy kellemes árajánlattal
KÖSZI a segítséget mindenkinek.. egyébként A TOLVAJ AKI ELLOPTA A GENERÁTOROMAT AZ NEM MÁS MINT KULCSÁR IMRE TÉTI LAKOS SZENT ISTVÁN ÚTI 14 SZÁM ALATTI LAKOS.. elvállalta a tekercselést ...felküldtem hozzá..buktam a postát és az alkatrészárat amibe került egy rossz generátor ez úgy 5 rugó ez úgy eddig 8000 ft csak úgy mert van aki gerinctelen és 9. hó 23 óta nála van azzal a szándékkal h megcsinálja.. 2-3 hetet kért azóta sem telefont sem smsre nem reagál.. óvakodjatok tőle.. ha bárki infóval tud róla szolgálni szivesen fogadom
Keresek "dísznek" felesleges, használaton kívüli DRZ 400 dugattyút, váltó fogaskerekeket, hajtókart, rossz generátort.
Van felesleges darab esetleg?
Az ár az állapottól függ mert nem beépíteni tervezem.
Helló! DRZ sek! kérdésem lenne jó lenne ha tudna segiteni valaki! van egy E változat amin gyárilag nincs hütö ventilátor! de a S-én van hogy tudom ezt fel rakni mi kell még a ventilátoron kivül? és hol tudom be szerezni? másik ha vásárolok 435 henger szettet amibe henger tömités dugó van de hajtó kar nincs azt máshonnan vagy gyárit veszek! na az a kérdés ha ez bele kerül a motorba kell e valamit ehhez a nagy hengerhez valamit be állitani?
eddig minden motor kerekébe sima illesztésű csapágyat tettem
de most c3 sikerült a ténéré elejébe aztán semmit sem venni észre olyan minimális a különbség
az a lényeg gumi porvédős legyen(2rs)
szimeringet meg tudod nézni-mérni
Igen, mindenféle csapágyat kapni a piacon azzal nincs is gond, csak tavasszal akarom szétbontani, addig meg beszerzem a szükséges csapágyakat.
Angol szervízkönyvekben és fórumokban nem találtam még meg ezt az infót, csak gyanítom hogy az alap csapágy kell bele.
2006os Drz400E-hez keresek hergert és hengerfejet (normál, 400ast). Kérdésem, hogy a 2007es henger passzol a hatoshoz? Milyen évjárat tartományban tudok nézgelődni? Melyik egyezik a hatossal?
Esetleg ha van itt valakinek eladó, keressen bátran egy kellemes árajánlattal