Hali,
Rugós boltban pl. Biotek lehet kapni a méretek megadásával (http://www.biotek.hu/hu/ugyfel...), márkakereskedésben vagy bontóban. Lehet gyártatni is, de az kicsit drágább lesz.
Hali, én csak a műszaki erejéig szereltem be a kapcsolót a hátsófékhez, de egy kis lemezkét kellett készíteni, amire rögzíteni lehetett a tartályt. A cső annyit engedett, hogy nagyjából vízszintes maradt, viszont így nem tudtam mind a két csavarral rögzíteni a védőlemezt sem. Inkább terepen használom, ezért műszaki után vissza is lett alakítva az eredeti állapotra minden, hogy ne legyen ropira törve a sok "felesleges" sallang.
Sziasztok!
Ha valaki rakott már be hátsó hidraulikus féklámpakapcsolót, hová rakta a tartályt? Sajnos a kapcsolós csavar majd 29mm magas, a gyári pedig csak 6mm, így az új nem fér el a tartálytól :/
Köszi.
Szia!
Anyagában színezettet sehol sem találtam. Festve van. Füller, alapozó, 2K festék lágyítóval keverve. Egy szezont már kibírt, hibátlan. Azért az aszfalt leszedné könnyen :)
Fújós festékkel is le lehetne szépen, de az nagyon sérülékeny, bár könnyen javítható, de azért nem ajánlom.
Annyi van hogy a lámpa nem 12v rendszerű szóval kell elé tenni egy fesszab stabilizátort
Ami azért is jó mert így nem nyírja ki a feszültség ingadozás
Ha gondolod megmérem az értékeit
Köszi, akkor az tűnik a egyszerűbbnek, ha rendelek ilyen lámpát akksi nélkül, és a motor akksijáról megy majd, remélem így már nem lesz baja semminek és az akksi is bírni fogja
Sziasztok.
DR 600hoz keresek 40mm es jó állapotban lévő karburatort! Gyorsító része is müködjön.
Akinek lenne az kérem keressen meg emailbe vagy telon. (30638-7550)
Köszönöm.
gondolkozz el egy ilyenen:link
én nemrég rendeltem, olyan fénye van mint még egy motoromnak sem volt (esetleg a duplalámpás ténéré messzebbre világít)
6 ezer volt postával, de ha megoldod hogy a motor akkujáról világítson lehet külön lámpát is kapni akku nélkül 3 ezer felé csak lusta voltam keresgélni
sötétben nem látok semmit a gyári 35w-os izzóval, valami komolyabb lámpát vagy nagyobb izzót akarok bele rakni, de nem szeretném ha az meg folyton világítana, kizárólag terepen motorozok, nem kell hogy nappal is világítson
Én a szabályzóba futó kábelköteg csatlakozót húznám ki.
Akkor a generátor se kap terhet meg a fesszab se.
A feszültség kb 250v lesz a tekercsekben 5000 fordulaton.
Ne nyalogasd a kábeleket
Sziasztok!
DRZ-E-ben ha kihúzom a vezetéket hogy ne világítson az első lámpa, akkor, a generátornak, fesszabályzónak nem lesz baja hosszú távon? nem fog túltölteni?
Rugós boltban pl. Biotek lehet kapni a méretek megadásával (http://www.biotek.hu/hu/ugyfel...), márkakereskedésben vagy bontóban. Lehet gyártatni is, de az kicsit drágább lesz.
Abban kérném a segítségeteket, hogy a DRZ-m kitámasztójához hol tudnék rugót beszerezni?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Az ár irányár! 35000 FT
Ha valaki rakott már be hátsó hidraulikus féklámpakapcsolót, hová rakta a tartályt? Sajnos a kapcsolós csavar majd 29mm magas, a gyári pedig csak 6mm, így az új nem fér el a tartálytól :/
Köszi.
Most NEM Kínálok hanem Én Keresek Gyári Sm szettet és E sárvédő véget!
Anyagában színezettet sehol sem találtam. Festve van. Füller, alapozó, 2K festék lágyítóval keverve. Egy szezont már kibírt, hibátlan. Azért az aszfalt leszedné könnyen :)
Fújós festékkel is le lehetne szépen, de az nagyon sérülékeny, bár könnyen javítható, de azért nem ajánlom.
Ami azért is jó mert így nem nyírja ki a feszültség ingadozás
Ha gondolod megmérem az értékeit
Üdv: Tibi
DR 600hoz keresek 40mm es jó állapotban lévő karburatort! Gyorsító része is müködjön.
Akinek lenne az kérem keressen meg emailbe vagy telon. (30638-7550)
Köszönöm.
én nemrég rendeltem, olyan fénye van mint még egy motoromnak sem volt (esetleg a duplalámpás ténéré messzebbre világít)
6 ezer volt postával, de ha megoldod hogy a motor akkujáról világítson lehet külön lámpát is kapni akku nélkül 3 ezer felé csak lusta voltam keresgélni
ledes cuccokkal próbálkozz.
15w felett már világítanak szépen.
Akkor a generátor se kap terhet meg a fesszab se.
A feszültség kb 250v lesz a tekercsekben 5000 fordulaton.
Ne nyalogasd a kábeleket
ha "húzzad" ki...nem marad fogyasztó, ami megeszi a termelt áramot :-)
Miért akarod lehúzni a vezetéket?
DRZ-E-ben ha kihúzom a vezetéket hogy ne világítson az első lámpa, akkor, a generátornak, fesszabályzónak nem lesz baja hosszú távon? nem fog túltölteni?