Mert lehet, hogy zárja a szelepet. Normál esetben nyitva van. Az enyémen nem volt ilyen. De ha abból indulok ki, hogy az autóm egr szelepét ledugózták, hogy ne működjön, akkor......
Üdv
Segítséget szeretnék kérni tőletek,van egy dr-z 400 E-m ami gáz vissza engedésre a karburátor túlfolyón benzint nyom.Álló motornál és beindítva is csinálja,amikor húzom a gázt akkor nem,mikor vissza eresztem akkor nyomja az anyagot.
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy a mellékelt képen bejelölt alkatrész az mire szolgál (az a fekete, karbiba meg a hengerbe megy belőle cső)?
A karburátorba menő cső nekem le van dugózva.. miért?
Köszi , fel hívtam már őket plusz a szatyináékkal is beszéltem de nincs egyiknek sem jó. Dabasi gép műhelyben vonalba fúrják az új vez tengellyel a nyugvó csapágyat a hf ben .
Sok mindent tudok de amit nem azt szeretem böngészni , Pl henger talp le húzási nyomaték, HF csavar le húzási nyomaték, szelepfdél csavarok. Mondjuk ezek már meg vanak.
Valakinek van dr650 r-s blokkja bontva? Keresek kifejezetten kiváló állapotú HF-et himbákat -tengelyt. Nem gond ha fel kell újítani a fejet de a csapágyak ne legyenek szarok.
AKCIÓ!
Suzuki DR 650 SE alkatrész:
Jó állapotú DR 650 SE gyári Takasago enduro kerékszett - MOST 55.000 Ft párban vihető. (Méretek: első: 21x1.85 és hátsó: 17X2.5)
Utolsó darab DR650SE új (egyenesen Hollandiából) gyári csomagtartó, papírjával konzolokkal csavarokkal gyári csomagolásában eladó: 25.000 HUF.
DR650/DR750/DR800/DR Km és fordulatszám mérő óra csoport nagyon szép állapotban: 15.000 HUF-ba vihető. (Utolsó darab.)
Találkoztam én is nevetséges hamisítvánnyal.
Nem érdemes rajta spórolni.
Mondjuk amit vettem eredetinek hirdettek.
Itt ez 2 szett és kevesebb mint 500 km bírt .
Köszi a választ. ki dobtam a lamellákat valami csöves utángyártott volt benne az is halálra kopva.
Más
Még mindíg nem találtam dr650 r 1992 service manualt. Ha valkinek van , el szeretném kérni !
Segítséget szeretnék kérni tőletek,van egy dr-z 400 E-m ami gáz vissza engedésre a karburátor túlfolyón benzint nyom.Álló motornál és beindítva is csinálja,amikor húzom a gázt akkor nem,mikor vissza eresztem akkor nyomja az anyagot.
Utána néztem, jól gondolom ha csak a vákuum cső van lekötve azzal nincs kiiktatva a szelep?
"PAIR" a rendes neve.
Azt szeretném kérdezni, hogy a mellékelt képen bejelölt alkatrész az mire szolgál (az a fekete, karbiba meg a hengerbe megy belőle cső)?
A karburátorba menő cső nekem le van dugózva.. miért?
Válaszokat előre is köszönöm.
http://www.hasznaltauto.hu/9566517
Valakinek van dr650 r-s blokkja bontva? Keresek kifejezetten kiváló állapotú HF-et himbákat -tengelyt. Nem gond ha fel kell újítani a fejet de a csapágyak ne legyenek szarok.
Suzuki DR 650 SE alkatrész:
Jó állapotú DR 650 SE gyári Takasago enduro kerékszett - MOST 55.000 Ft párban vihető. (Méretek: első: 21x1.85 és hátsó: 17X2.5)
Utolsó darab DR650SE új (egyenesen Hollandiából) gyári csomagtartó, papírjával konzolokkal csavarokkal gyári csomagolásában eladó: 25.000 HUF.
DR650/DR750/DR800/DR Km és fordulatszám mérő óra csoport nagyon szép állapotban: 15.000 HUF-ba vihető. (Utolsó darab.)
nincs baj a megemelkedett teljesítménnyel se.
Nem érdemes rajta spórolni.
Mondjuk amit vettem eredetinek hirdettek.
Itt ez 2 szett és kevesebb mint 500 km bírt .
Más
Még mindíg nem találtam dr650 r 1992 service manualt. Ha valkinek van , el szeretném kérni !