Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Drz 400s-hez keresek supermoto szettet.
kofarago.m@gmail.com
Sziasztok!

komplett jó állapotú önindítós DR blokkot keresek scrambler építéshez!

anguisart@gmail.com
Sziasztok!

DRZ 400 S -hez keresek hűtő takaró idomot, mindkét oldalra, elsősorban kék , esetleg fehér, nagyon esetleg fekete színben.
szarkafarka@freemail.hu
nekem van
drz400@citromail.hu
Drz hátsó féktárcsát keresek!Lehetőleg újszerű állapotban ;)
Már most félek, én tuti a legszarabbat fogom kifogni...
A végén kb 1,5m-be lesz...
nem lesz könnyű.....a többsége egy lehajtott szar és az is drágán
egyet néztem nem túl rég, újszerű állapot, megkímélt stbstb.....aztán az arckönyvi képeken ugrat a csávó 2 métereseket vele........
mert nincs is evvel hiba mert azért endúró az endúró, de akkor ne megkíméltént próbálja rásózni a tapasztalatlan emberre horror áron
Sziasztok!

Eladó drz-t keresek!
Nem értek hozzájuk szóval szeretném kérni a segítségeteket, mit nézzek, melyiket érdemes megvenni...
Előre is köszi a segítséget!
Az bronzkefe,bármelyik autósboltban van,én az hiszem vmi opelba valót szoktam venni,csak vissza kell köszörülni
DRZ 400 S-re önindító szénkefét hol érdemes venni?
indul a szezon, SM-re való gumi. 8000+ postáért ha érdekel valakit. 160/60 Michlen Pilot Road 3 2CT 2013-as gyártás.
Sziasztok keresek dr500-hoz 428-as első fogaskereket 15-16 fogast.
jó.
Sziasztok!
DR650RSE(M) SP43A 1991-hez tud valaki D.I.D. vezérműlánc típust megadni. Esetleg hol lehet beszerezni?
Köszönöm.
írtam mailt
Illetve ezek a vizcsovek ez mindegyikvizcsovet tartakmazza http://www.ebay.com/itm/Silico...
http://www.ebay.com/itm/For-SU... ez a 2002 es drz 400 S mhez jo lenne?
Ok.Holnap du. Kösz!
Nem kell, hogy IX legyen a gyertya! Elég a sima is bele. CR8E Az IX az irridiumos. Az már TUNING!!!
Olajból meg Motult! 5100 10W40, vagy nyáron 10w50. 25-30 óránként csere!
Nekem van, hívj fel.
Sziasztok! Dr 350-hez keresek vez.lánc feszítő automatát.
Sziasztok. Van valakinek Drz E -je 45/14es áttétellel szerelve? (Sm szettel)Tapasztalatok? Köszi
Valakinek eladó DRZ SM?
Nem tudom mi az elfogadható ár, de 6820 Ft volt a motoroswebaruhaz.hu -n, UF3908.
Hát igen